Vriendinnenonline goes Lapland

Reizen & Cultuur / 08 november 2018
Vriendinnenonline goes Lapland
Afgelopen maand zijn wij naar Lapland gegaan; hetgeen dat al zo lang op onze bucketlist stond. Om je te inspireren delen we vandaag onze ervaringen!

Zoals gezegd, Lapland stond hoog bovenaan het wensenlijstje. Tot we in de zomer besloten om te kijken of we dit ook daadwerkelijk konden gaan realiseren. En zo begon de zoektocht. Een beetje googlen bracht op ons fantastische foto's, mooie verhalen, maar ook ingewikkelde vliegroutes en een lange reisduur. Dat moesten we niet hebben en zeker niet voor een trip van 8 dagen.

Uiteindelijk zijn we bij Voigt Travel terechtgekomen, zij zijn gespecialiseerd in reizen naar o.a. Lapland en bieden diverse accommodaties en gave activiteiten aan, maar hebben ook een eigen chartervlucht die zonder tussenstop naar je bestemming vliegt. Wij waren snel om.

Waanzinnige reis

In totaal zijn wij 8 dagen weg geweest en het was in één woord waanzinnig! Het was ontzettend koud (-22 graden), maar juist daardoor een unieke belevenis. Als je je goed aankleedt, dan kun je gewoon activiteiten buiten doen.

We hebben geskied, een geweldige tocht van 20km gemaakt met husky's (en ja, ook baby husky's geknuffeld!), gewandeld met van die tennisracket-schoenen (heet dat zo?), met een sneeuwscooter een prachtige tocht gemaakt en gelanglauft in de serene rust van de uitgestrekte wildernis.

In het huisje hadden we een sauna, die we elke dag bij thuiskomst even opstookten. En ja, tussendoor was er heerlijk tijd voor boekjes lezen bij de kachel, borreltjes, spelletjes en we zijn er heel goed uit eten geweest.

Filmpje - Lapland in de winter

Omdat beelden meer zeggen dan woorden, hebben we een kort filmpje gemaakt om je een impressie te geven. Kijk je even mee?

En, ben je al geënthousiasmeerd? Kan Lapland op je bucketlist erbij?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (4)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218174

Nieuwe leden

27-05-2020
27-05-2020
27-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin