Kerstfans opgelet; enorme kerstmarkt in Amsterdam dit jaar

Reizen & Cultuur / 18 november 2017
Kerstfans opgelet; enorme kerstmarkt in Amsterdam dit jaar
pexels.com
Uren slenteren over een gigantische kerstmarkt kan deze winter in Amsterdam. De Amsterdamse RAI wordt namelijk omgetoverd tot een Amsterdamse Winterparade. De parade is geïnspireerd op kerstevenementen in Londen en New York. Ook de Duitse kerstmarkten zijn hier goed mee te vergelijken.

Wanneer?

De winterparade vindt plaats van 21 december 2017 tot en met 1 januari 2018. Bezoekers kunnen volgens de organisatie het absolute kerstgevoel ervaren. In chalets worden onder andere oliebollen, poffertjes en warme chocolademelk verkocht. Ook komt er een kermis met een 50 meter hoog reuzenrad.

Bioscoop

De Christmas Cinema biedt een gezellige filmervaring in een winters jasje. Love Seats en fauteuils waarin je heerlijk wegzakt tussen de kerstbomen en knisperende vuurkorven. Overdag worden er de nieuwste kerstfilms voor het hele gezin geprogrammeerd en 's avonds favoriete kerstklassiekers.

Schaatsbaan

Schaatsen op een schaatsbaan van 700m2. Een unieke ijservaring met parcours, slides en curling banen. Overdag een plek voor jong en oud met spelletjes en 's avonds gaat het volume van de muziek harder en wordt het één groot feest.

The Food Market

Rondom de schaatsbaan kan je genieten van kaasfondues en andere winterse kost. Onder andere Baut Amsterdam, Brasserie van Dam en Restaurant Blauw brengen hun specialiteiten naar de Rai.

Beer Village

Elke avond opent The Beer Village haar deuren voor een groot winterfeest met de beste dj’s en live muzikanten. Drink een drankje aan één van de lange, houten tafels.

Winterplein

Tot slot heb je het winterplein; de ontmoetingsplek waar iedereen samenkomt bij vuurkorven omringt door sfeervolle lichtjes en kerstbomen.

Tickets

Klik hier voor meer informatie over de diverse soorten tickets!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)

Anouk
Anouk 21-11-2017 21:39

Ik ben gek op de kerst en mn zussie ook. Gaan deze markt zeker even bezoeken en dan kunnen we er gelijk een leuk dagje Amsterdam van maken!


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209804

Nieuwe leden

26-01-2020
26-01-2020
26-01-2020
26-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin