Handig voor onderweg

Reizen & Cultuur / 02 april 2014
Handig voor onderweg
Ben jij een echte theeleut? Dan is dit een ideale oplossing. Je stopt gewoon wat theeblaadjes in de filter, giet heet water erbij en zo heb jij altijd heerlijke thee voor onderweg.

De kosten van de Tea bottle bedragen 19,95 (excl. 4,95 verzendkosten).

SticknFind
Ben jij ook altijd je sleutels kwijt op het moment dat je super veel haast hebt of laat je overal je tas slingeren? Dat is vanaf nu verleden tijd met de SticknFind iphone Bluetooth stickers. Plaats de sticker in je tas of hang hem aan je sleutel bos en via een speciale gratis te downloaden app, geeft de radar weer hoe ver je spullen van je verwijderd zijn. Het bereik is ongeveer 30 meter. Erg handig dus voor diegene die altijd alles kwijtraken. Helaas zijn deze stickers alleen bruikbaar op iphone 4S of nieuwer en op de ipad 3 of nieuwer (inclusief de mini). Ze kosten 39,95 voor 2 stuks.

Fitbit
Deze armband houdt heel de dag voor jou bij, hoeveel je beweegt en hoe hoog je calorieverbruik is. Ook registreert de Fitbit je slaapritme. Je synchroniseert de armband via de bijbehorende app aan je smartphone om je prestaties te bekijken. Stel jezelf doelen en de Fitbit beloont jou vervolgens met badges. Er zit zelf een ingebouwde wekker in en hij is waterdicht. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost 99 euro.

Solar charger
Ja hoor het is weer zover, je bent onderweg en je heb nog maar een paar procent batterij. Balen dus, maar met deze Solarcharger heb je altijd extra stroom bij de hand. Hij laat zichzelf op doormiddel van zonlicht. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost 24,95.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223230

Nieuwe leden

03-08-2020
03-08-2020
03-08-2020
02-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin