Ga op wereldreis tijdens de Vakantiebeurs

Reizen & Cultuur / 09 januari 2015
Ga op wereldreis tijdens de Vakantiebeurs
Shutterstock
In januari kunnen we ons weer lekker maken met al die mooie reisbestemmingen die er zijn. Het is nog koud buiten, maar de vakantieplannen voor de zomer worden alweer volop gemaakt. Ga op wereldreis tijdens de vakantiebeurs in Utrecht. Neem je familie of vrienden mee en maak er een gezellig dagje uit van!

De Vakantiebeurs vindt plaats op 14 t/m 18 januari in de Jaarbeurs te Utrecht. Op deze beurs kan je allerlei informatie krijgen omtrent reizen. Er zullen reisleiders en lokale bewoners van diverse bestemmingen aanwezig zijn. Laat je door de reisprofessionals informeren en stel vragen, op deze manier krijg je een goede indruk van wat je van een bestemming kan verwachten.

Naast het rondlopen tussen alle stands kan je ook genieten van exotische muziek, meedoen aan activiteiten en lekker eten. Het is de bedoeling dat je de vakantiesfeer gaat ervaren. Door aan de activiteiten mee te doen lijkt het alsof je al op je vakantiebestemming bent. Zo kan je wandelen door de woestijn, op de Noordpool en een jungle. Verder is er een kooktheater, bioscoop, klimmuur en nog veel meer!

Reisinspiratie opdoen is natuurlijk hartstikke leuk, maar je kan ook gelijk je reis boeken. Maak gebruik van de speciale aanbiedingen die er zijn tijdens de Vakantiebeurs.

De Vakantiebeurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00. Op vrijdag is de beurs geopend tot 20.00.

Je kan je toegangskaarten online kopen of aan de kassa. Als je de kaarten vooraf online koopt krijg je een korting van €3,50. Je betaalt dan €12,- voor een dagkaart (vanaf 17 jaar). Een tiener dagkaart kost €5,- (vanaf 13 t/m 16 jaar) en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Ben je lid van de ANWB? Dan kan je met nog meer voordeel naar de Vakantiebeurs. Check hiervoor de ANWB website.

Maak er een gezellig dagje uit van. Snuif de vakantiesfeer op en geniet van de voorpret!

Kijk voor meer informatie op de website van de Vakantiebeurs.


Deel dit:

Geschreven door: Taina Blokzijl - www.livelovetravel.nl

Taina Blokzijl

Hallo, mijn naam is Taina en ik heb een grote passie voor reizen! Nieuwe bestemmingen ontdekken en daarover vertellen en reistips geven doe ik met veel liefde. Verder hou ik enorm veel van dieren, streef ik naar een healthylifestyle en word ik altijd enthousiast van alles wat maar met eten te maken heeft. Alles omtrent deze onderwerpen en meer deel ik graag met jullie en op mijn website Live Love Travel. Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223350

Nieuwe leden

06-08-2020
06-08-2020
06-08-2020
05-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin