Leuke voorjaarsevenementen

Reizen & Cultuur / 15 april 2015
Leuke voorjaarsevenementen
Shutterstock
De lente is begonnen. De periode van de outdoor evenementen breekt weer aan. Heerlijk om weer buiten te zijn, frisse lucht op te snuiven en ondertussen te genieten van een gezellig evenement. In Nederland vinden er een tal van evenementen plaats. Deze evenementen staan tegenwoordig veel in het teken van lekker eten. Hier een aantal leuke voorjaarsevenementen op een rijtje.

Rollende Keukens

Het evenement Rollende Keukens is een paradijs voor de fijnproevers. Dit evenement is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Tientallen mobiele eetgelegenheden zullen zich verenigen tot één groot openluchtrestaurant.

Het weekend van de Rollende Keukens vindt plaats van 13 t/m 17 mei bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Entree is gratis.

ANWB Lentedagen

De ANWB Lentedagen vinden plaats in het weekend van 18 en 19 april in Bussloo. De ANWB viert met dit evenement de start van het buitenseizoen. Dit evenement is geschikt voor iedereen die van outdoor-activiteiten houdt. Het worden twee gezellige dagen met workshops, NK tent opzetten, proeverijen, een optreden van de boyband B-Brave en nog veel meer. Laat je informeren over de nieuwste trends en producten. Speciaal voor de kleintjes zijn Woezel en Pip aanwezig die spannende avonturen beleven.

Leden van de ANWB betalen €6,50, niet leden €8,-. Check voor meer informatie de ANWB Lentedagen website.

Food Soul Festival

Food trucks en soul vibes, dat is het Food Soul Festival in Noordwijk. Het plein rondom de Vuurtoren bij de Koningin Wilhelmina Boulevard wordt omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. Terwijl je lekker aan het eten bent kan je genieten van fantastische soul muziek en uitzicht over de zee.

Het Food Soul Festival vindt plaats van vrijdag 1 mei t/m zondag 3 mei. Entree is gratis.

Bloemencorso Bollenstreek

De Bloemencorso in de Bollenstreek is toch wel het meest bekende bloemencorso. Dit evenement heeft dit jaar het thema ‘200 jaar koninkrijk’. De optocht bestaat uit twintig praalwagens en diverse muziekkorpsen. De route van de Bloemencorso start op 24 april in Noordwijkerhout en eindigt op 26 april op de Grote Markt in Haarlem.

Kijk voor de volledige Bloemencorso route hier.

Nederlands Speciaalbier Festival

Ontdek op het Nederlands Speciaalbier Festival in Den Bosch de vele soorten bieren uit Nederland. Brouwerijen uit heel Nederland presenteren hier hun bieren. Het festival staat in het teken van proeven, proeven en nog eens proeven.

Het Nederlands Speciaalbier Festival is gratis te bezoeken. Als je graag bieren wilt proeven moet je eerst wel een festivalglas van €2,50 kopen. Met dit glas kan je langs de diverse kramen en voor €2,50 krijg je een biertje. Natuurlijk zijn er ook frisdranken te verkrijgen en hapjes die uitstekend bij de bieren passen.

Het festival vindt plaats op zondag 3 mei op de Markt in Den Bosch.


Deel dit:

Geschreven door: Taina Blokzijl - www.livelovetravel.nl

Taina Blokzijl

Hallo, mijn naam is Taina en ik heb een grote passie voor reizen! Nieuwe bestemmingen ontdekken en daarover vertellen en reistips geven doe ik met veel liefde. Verder hou ik enorm veel van dieren, streef ik naar een healthylifestyle en word ik altijd enthousiast van alles wat maar met eten te maken heeft. Alles omtrent deze onderwerpen en meer deel ik graag met jullie en op mijn website Live Love Travel. Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223350

Nieuwe leden

06-08-2020
06-08-2020
06-08-2020
05-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin