Déze conceptstore mag je niet missen

Reizen & Cultuur / 25 februari 2017
Déze conceptstore mag je niet missen
Stadsblogger.nl
Hutspot is niet alleen een typisch Hollandse hap, het is ook een prachtige conceptstore op verschillende plaatsen in Nederland. Er zit vast ook een vestiging bij jou in de buurt!

Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en binnenkort Eindhoven heb je de naam Hutspot misschien al weleens voorbij horen komen. Het is een fijne conceptstore met eenzelfde sfeer op verschillende locaties. Omdat Hutspot bijzondere merken, designers, artiesten en ondernemers de ruimte biedt om hun producten te verkopen, vind je er veel bijzondere (mooie) dingen die je niet overal tegenkomt. Daar houden we van!

Cadeaus en andere leuke dingen

Je kunt bij Hutspot terecht voor kleding van bijzondere merken, sieraden, tassen, kunst, andere interieur-items en veel leuke cadeaus.

Hutspot1

Hutspot2

Het begin van Hutspot

Nick van Aalst, Reinier Bernaert en Pieter Jongens zijn in 2012 begonnen met een eerste, kleine pop-up versie van Hutspot aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. Dit concept werd al snel een succes. Het duurde dan ook niet lang voor ze nummer twee aan de Rozengracht in Amsterdam en nummer drie (in 2015) in Utrecht openden. Inmiddels mogen de mannen heel trots zijn op vier verschillende locaties en een vijfde in opbouw.

Hutspot3

De conceptstores van Hutspot zijn te vinden in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht (en binnenkort ook in Eindhoven). De foto’s in dit artikel zijn gemaakt bij Hutspot Rotterdam.

Hutspot Amsterdam - Rozengracht Rozengracht 204-210 / Van Woustraat 4

Hutspot Rotterdam - Karel Doormanstraat 317

Hutspot Utrecht - Vinkenburgstraat 19


Ben jij al bij Hutspot geweest?


Deel dit:

Geschreven door: Marisse Douma - www.stadsblogger.nl

Marisse Douma

Op Stadsblogger.nl verzamelen Reggy en Marisse, samen met een team van Stadsbloggers, de leukste hotspots van Nederland. Niet de hotspots die je al kent, maar juist de plekken waar net dat straatje links of rechts voor af moet slaan. Omdat de Stadsbloggers hun stad op hun duimpje kennen, ben je gegarandeerd van bijzondere ontdekkingen. Of je de stad nu kent of niet, je bent er zo uit.Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211710

Nieuwe leden

20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum