Debet - Saskia Noort

Reizen & Cultuur / 02 juni 2014
Debet - Saskia Noort
'Debet' is een literaire thriller van Saskia Noort en het vervolg op het boek 'De Eetclub'.

Juni is de maand van het spannende boek. Ik kon dan ook niet achterblijven om een thriller uit de kast trekken. Mijn oog viel op Debet, het nieuwste boek van Saskia Noort.

Voor wie De Eetclub heeft gelezen, zullen de namen van de personages bekend voorkomen. Debet speelt zich namelijk tien jaar later af, wanneer Michel verongelukt.

Karen dacht dat ze een goed geregeld leven had, maar door de dood van haar man blijkt het leven alles behalve perfect. Terwijl ze afstand had gedaan van de Eetclub, verhuist Karen terug naar Bergen. Haar oude vrienden met hun luxe leven en ex-minnaar Simon zoeken dan ook weer contact.

Tussen het rouwen en het opvoeden van haar twee dochters door, probeert ze te ontdekken wat Michel voor haar geheim hield. Hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe harder ze moet vechten voor haar leven.

Debet las ik dankzij de fijne schrijfstijl in één dag uit. Er zijn spannendere boeken op de wereld dan het vervolg op De Eetclub, maar het roept genoeg vragen op om het boek niet weg te willen leggen. Karen is een interessant personage door de keuzes die ze maakt, de gedachten die ze heeft en het leven dat ze probeert te leiden. In Debet ontdek je het ware verhaal achter De Eetclub.

Mocht je De Eetclub niet hebben gelezen, dan is het boek nog goed te lezen naar mijn mening. Je mist wat achtergrondinformatie, maar wat duidelijk moet zijn voor Debet wordt in het boek toegelicht.

Een spannend boek, dat goed past bij een regenachtige avond.

Debet


Deel dit:

Geschreven door: Chantal Winckens - www.chantalia.nl

Chantal Winckens

Hoi, mijn naam is Chantal en ik ben van kinds af aan een boekenworm. Later raakte ik ook verslaafd aan films en tegenwoordig vind je me ook in een concertzaal of het theater. Wanneer ik op cultuur gebied iets leuks ontdek, deel ik dit graag op mijn blog www.chantalia.nl of hier met jullie!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226728

Nieuwe leden

28-09-2020
27-09-2020
27-09-2020
27-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Hoogsensitief / HSP?
18
Kletspraatje
Herfst
5