Leuk deze zomer: De Parade 2018

Reizen & Cultuur / 04 juli 2018
Leuk deze zomer: De Parade 2018
Shutterstock
Zoals elk jaar is de Parade weer op diverse plaatsen in het land te bezoeken deze zomer. Een rondreizend theaterfestival waar je voor een kleine bijdrage naar voorstellingen kunt kijken, lekker kunt eten, drinken en een gezellig avond hebt. Muziek & gezelligheid voeren de boventoon. Waar en wanneer moet je zijn dit jaar? Wij zochten het uit!

Het programma

Ook dit jaar is het programma weer lekker divers: Muziek, cabaret, toneel en natuurlijk voor de kleintjes de kinderparade.

Er zijn talloze bands die hier optreden, zoals o.a. Amsterdam Funk Orchestra, K'BAM, De Raad van Toezicht, Marble Heart en nog veel meer. Ook zien we bij het theater vele bekende namen voorbij komen als Alex Klaasen, Henry van Loon, Sander van de Pavert (Lucky TV), Hadewych Minis, Jules Deelder, Wilfried de Jong, Nico Dijkshoorn, Tim Knol en Holland Baroque. Maar vaak kunnen juist de onbekende namen je heerlijk verrassen!

Waar & Wanneer?

Rotterdam: 29 juni - 8 juli

Den Haag: 13 juli - 22 juli

Utrecht: 27 juli - 8 augustus

Amsterdam: 17 augustus - 2 september

Kosten

Het bezoeken van de Parade kost € 7,50 voor iedereen vanaf 18 jaar. Je kunt je kaartje zowel op het terrein zelf kopen, als vooraf via de website. Als je voor 15u op het terrein bent, dan is de entree gratis (behalve op openingsdagen). Voor de voorstellingen en attracties komt nog een toegangsprijs bovenop je kaartje. Deze variëren van € 2,- tot € 10,-.

Kijk even op de website voor meer informatie en ook voor het schema van alle voorstellingen.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259960

Nieuwe leden

20-01-2021
19-01-2021
19-01-2021
19-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin