De midlifeclub - Karin Belt

Reizen & Cultuur / 14 november 2014
De midlifeclub - Karin Belt
http://www.amboanthos.nl
Een spannend boek over een groep vriendinnen die met de motor op reis gaat naar Frankrijk.

Femke is met haar gezin verhuisd naar haar geboorteplaats. Niet zonder reden, want ooit was ze een ondernemende en reislustige vrouw, nu voelt ze zich nog enkel moeder en echtgenote. Daarnaast vertoont ook haar relatie scheurtjes.

In haar oude woonplaats probeert Femke zichzelf terug te vinden. Ze praat dan ook regelmatig met haar zus, die Femke in dienst heeft genomen in haar biologische restaurant 'Mein en Dein'. Als ze later kennismaakt met de buren, leert ze al snel nieuwe vriendinnen kennen. Het is een diverse groep bestaande uit kunstenares Alies, yogalerares Loubna en de lesbische Demi. Een half jaar geleden was er ook nog de reislustige Hazel, maar zij lijkt spontaan verdwenen. Femke blijkt veel overeenkomsten te hebben met deze Hazel en wordt snel binnen de groep opgenomen.

Twee keer per jaar maken de vriendinnen een reis op de motor naar Frankrijk om een week lang te doen wat zij willen. Na lang twijfelen besluit Femke mee te gaan, maar in plaats van tot rust te komen, ontdekt ze steeds meer over de verdwijning van Hazel.

Dit debuut van Karin Belt leest makkelijk weg door de fijne schrijfstijl en het spannende verhaal. Doordat een groot deel van De midlifeclub zich richt op de levens van de vrouwen, kunnen dames vanaf de veertig veel herkenning vinden in dit boek. De midlifeclub speelt zich af in de herfst, waardoor dit boek heerlijk is om in weg te duiken terwijl de regen tegen de ramen tikt. Je moet geen huiveringwekkende thriller verwachten, maar hoe verder je in het verhaal komt, des te moeilijker je het weglegt.

boek

De midlifeclub is hier te koop voor €19,99.


Deel dit:

Geschreven door: Chantal Winckens - www.chantalia.nl

Chantal Winckens

Hoi, mijn naam is Chantal en ik ben van kinds af aan een boekenworm. Later raakte ik ook verslaafd aan films en tegenwoordig vind je me ook in een concertzaal of het theater. Wanneer ik op cultuur gebied iets leuks ontdek, deel ik dit graag op mijn blog www.chantalia.nl of hier met jullie!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223560

Nieuwe leden

09-08-2020
09-08-2020
09-08-2020
09-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin