De man van je leven

Reizen & Cultuur / 08 augustus 2014
De man van je leven
In dit boek heeft Tilly niet lang meer te leven en besluit een nieuwe vrouw voor haar man te zoeken.

Via een datingsite kiest Tilly stiekem een nieuwe vrouw uit voor haar man Markus. Op de dag dat Tilly deze vrouw ontvangt, stuurt ze Markus weg voor een wandeling zodat ze de verbaasde Iris alles uit kan leggen in hun vakantiehuis. Langzaam wordt Iris duidelijk wat de plannen van Tilly zijn en blijft ondanks wat twijfels wachten tot Markus thuiskomt. Wanneer de twee elkaar zien, blijkt dat ze elkaar al kennen van hun buitenechtelijke relatie die eindigde toen Tilly ziek bleek te zijn.

Vanaf dat moment verandert alles. Terwijl Markus zijn affaire met Iris geheim probeert te houden en Tilly niet wil dat haar man haar idee ontdekt, wil Iris het liefste de waarheid vertellen. Ondanks dat speelt de ex-minnares het spelletje op haar manier mee.

De schrijver Japin neemt je in 'De man van je leven' mee naar het heden in het vakantiehuisje en laat je terugkijken naar de affaire en Tilly's leven in die tijd, waar ze onder andere gesprekken voert met de dood. Verleden en heden komen bij elkaar, net als leugens en de waarheid. Dit boek laat zien hoe mensen verschillend met situaties omgaan en wat er gebeurd als je twee vrouwen bij elkaar zet die van dezelfde man houden.

'De man van je leven' klinkt misschien als een zwaar verhaal, maar Japin maakt van de situatie een komisch tafereel door de handelingen van de verstrooide Markus en de woorden van de slimme Iris. Toch bevat het boek ook genoeg wijze lessen om de dood en affaires als serieuze onderwerpen te zien.

Het boek kan je hier kopen als e-book voor 13,99 euro of in boekvorm voor 19,95 euro (exclusief 1,95 verzendkosten).


Deel dit:

Geschreven door: Chantal Winckens - www.chantalia.nl

Chantal Winckens

Hoi, mijn naam is Chantal en ik ben van kinds af aan een boekenworm. Later raakte ik ook verslaafd aan films en tegenwoordig vind je me ook in een concertzaal of het theater. Wanneer ik op cultuur gebied iets leuks ontdek, deel ik dit graag op mijn blog www.chantalia.nl of hier met jullie!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209050

Nieuwe leden

18-01-2020
17-01-2020
17-01-2020
17-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel

Op het forum