3 bioscoopfilms voor op een herfstavond

Reizen & Cultuur / 21 oktober 2014
3 bioscoopfilms voor op een herfstavond
De avonden zijn weer donker en de regen tikt regelmatig op onze ramen. Heerlijk weer om een op de bank te zitten, maar je kan natuurlijk ook een avondje naar de bioscoop! Vandaag drie filmtips voor een druilerige avond.

Gone Girl

Als Nick op zijn vijfde huwelijksdag thuiskomt, is zijn vrouw Amy verdwenen. De twee leken perfect voor elkaar, maar wie kan er achter deze verdwijning zitten? Terwijl de politie denkt iemand op het spoor te zijn, volgt de echtgenoot een jaarlijkse speurtocht, die zijn vrouw uitzette, in de hoop meer te ontdekken.

Spannend mysterie over hoe mensen zich mooi voordoen en zich uiteindelijk ontpoppen tot een heel ander persoon. Gebaseerd op het boek Verloren vrouw van Gillian Flynn.

The Maze Runner

film

Thomas wordt wakker in een box omringd door jongens. Hij heeft geen idee wie hij is en waar hij terecht is gekomen. Al snel leert Thomas dat de rest van de groep naast hun naam ook geen herinneringen heeft aan het verleden en dat het dorpje is omringd door een labyrint. Dagelijks vertrekken zogenaamde labyrint renners het doolhof in opzoek naar een uitgang, maar degenen die niet voor de nacht terugkeerden, kwamen nooit meer levend terug. Als Thomas in het doolhof terecht komt, groeit er weer hoop om de uitgang te vinden. Alleen is de agressieve leider Gally het hier niet mee eens.

Een aanrader voor fans van Divergent en The Hunger Games of voor lezers van het gelijknamige boek.

If I stay

film

Mia komt uit een alternatief gezin. Ondanks dat speelt zij het liefste urenlang klassiek op haar cello, in de hoop hier haar beroep van te maken. Als ze op een dag zanger Adam leert kennen, beseft Mia dat ze keuzes moet maken. Maar op dat moment eindigt een autorit door de sneeuw in een drama en is Mia's enige keuze leven of dood.

Een mooi verhaal over leven, liefde en dood gebaseerd op het boek Als ik blijf van Gayle Forman.

Deze films draaien nu in de bioscoop. Heb jij er al één gezien?
Deel dit:

Geschreven door: Chantal Winckens - www.chantalia.nl

Chantal Winckens

Hoi, mijn naam is Chantal en ik ben van kinds af aan een boekenworm. Later raakte ik ook verslaafd aan films en tegenwoordig vind je me ook in een concertzaal of het theater. Wanneer ik op cultuur gebied iets leuks ontdek, deel ik dit graag op mijn blog www.chantalia.nl of hier met jullie!Lees meer over deze blogger

Reacties (4)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211958

Nieuwe leden

23-02-2020
23-02-2020
23-02-2020
23-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum