‘De boekwinkel op de hoek’, een geweldig debuut

Reizen & Cultuur / 14 maart 2017
‘De boekwinkel op de hoek’, een geweldig debuut
Een boekwinkel erven is één ding, ‘de vervelendste man ooit’ erbij krijgen is van een heel nieuw level. Maak kennis met hoofdpersoon Posy, boekfanaat en verslaafd aan romantische boekjes.

Men nemen één onuitstaanbare maar woest aantrekkelijk man, één groot probleem en één hoofdpersoon die alle ballen in de lucht probeert te houden. ‘De boekwinkel op de hoek’ heeft alle ingrediënten die een goede chicklit moet bevatten. Annie Darling debuteert met ‘De boekwinkel op de hoek’, en wat een debuut. Haar schrijfstijl sprankelt, is gedetailleerd maar loopt vooral over van de humor. Daarnaast heeft Darling dit boek in twee genrestijlen geschreven. Zo lezen we het verhaal van Posy in een romanstijl maar ook in een verhaalstijl die in een bouquetreeks niet zou misstaan. Dit betuigt van veel creativiteit en laat je als lezer kennismaken met twee verschillende schrijfstijlen die Darling naar perfectie weet uit te voeren.

Voorspelbaar

Zoals veel chicklits is het einde van ‘De boekwinkel op de hoek’ voorspelbaar. In het tweede gedeelte van het boek weet je welke kant het opgaat en worden er ook geen plottwisten meer doorgevoerd die je in een andere richting kunnen sturen. Desalniettemin is dit een verhaal dat lekker wegleest en waar je zo twee uur aan het lezen bent zonder het door te hebben.

‘De boekwinkel op de hoek’ is een must voor iedere romanticus die op zoek is naar een feel-good verhaal.


Deel dit:

Geschreven door: Sarai van Well - www.boekhopper.nl

Sarai van Well

Hoi, ik ben Saraï, boekenblogger bij Boekhopper. Voor mij gaat er niets boven de geur van een nieuw boek. De eerste letters die op een pagina geprint staan hebben altijd iets magisch, alsof ze mij vertellen dat ik een nieuwe wereld in ga. Ik hou je op de hoogte van het laatste boekennieuws, recenseer boeken en interview internationale en nationale auteurs.Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211594

Nieuwe leden

19-02-2020
19-02-2020
19-02-2020
19-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum