De bioscooptopper ‘Pak van mijn hart’

Reizen & Cultuur / 11 november 2014
De bioscooptopper ‘Pak van mijn hart’
Castingnieuws.nl
De nieuwe Nederlandse film ‘Pak van mijn hart’ heeft alle facetten wat een romantische komedie maar nodig heeft. Een geweldige cast, een prachtige filmlocatie en volop humor en liefde.

Het is november en we naderen langzamerhand de periode van Sinterklaas en kerst. Een gezellige periode, maar ook een koudere periode. We zitten automatisch meer binnen en hebben behoefte aan warmte en gezelligheid. Een fijn moment om naar de bioscoop te gaan!

Vanaf 30 oktober ’14 draait de film ‘Pak van mijn hart’ in de bioscopen.

De cast bestaat onder andere uit Benja Bruijning, Chantal Janzen, Halina Reijn en Fedja Huêt. Benja Bruijning ken je misschien uit de film 'Alles is familie'. Een leuke verassing van de cast is dat de Sinterklaas personage in de film wordt gespeeld door Bram van der Vlugt. Van der Vlugt kroop vanaf 1986 tot 2010 in de huid van Sinterklaas.

Het verhaal speelt zicht af in Haarlem. Julia (Chantal Janzen) is een ambitieuze marketing dame die vanuit een Amerikaans bedrijf een campagne moet voeren in Nederland. Het doel is een stoere Kerstman te introduceren en sinterklaas te verslaan. Ze schakelt een kledingverhuurbedrijf in die wordt geleid door de broers Niek (Fedja Huêt) en Tom (Benja Bruijning). Het wordt een campagneklus waarin van alles gebeurt. Zowel op carrière als op liefdesgebied.

Bron www.pathe.nl

‘Pak van mijn hart’ lijkt op de films ‘Alles is liefde’ en ‘Alles is familie’, maar er is toch een verschil. Het scenario is niet geschreven door Kim van Kooten zoals bij de vorige films. 'Pak van mijn hart' is geschreven door Jacqueline Epskamp. Het blijft een typische Nederlandse romantische komedie die je goed meeneemt in het verhaal.

De film ‘Pak van mijn hart’ is een fijne film om gezellig met een vriendin te gaan kijken. Hou je van sinterklaas en kerstsfeer in een film? Dan zit je goed bij ‘Pak van mijn hart'.


Deel dit:

Geschreven door: Taina Blokzijl - www.livelovetravel.nl

Taina Blokzijl

Hallo, mijn naam is Taina en ik heb een grote passie voor reizen! Nieuwe bestemmingen ontdekken en daarover vertellen en reistips geven doe ik met veel liefde. Verder hou ik enorm veel van dieren, streef ik naar een healthylifestyle en word ik altijd enthousiast van alles wat maar met eten te maken heeft. Alles omtrent deze onderwerpen en meer deel ik graag met jullie en op mijn website Live Love Travel. Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211958

Nieuwe leden

23-02-2020
23-02-2020
23-02-2020
23-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum