Magic Mike: een film vol eyecandy

Reizen & Cultuur / 10 juni 2014
Magic Mike: een film vol eyecandy
'Magic Mike' is gebaseerd op het leven van hoofdrolspeler en producer Chaning Tatum. Hij was in zijn jonge jaren een stripper in Tampa.

Welke vrouw zit er nu niet graag op de bank met een vriendin, een wijntje en een film vol knappe mannen die uit de kleren gaan? Magic Mike zorgt voor zo een avond.

Dertiger Mike (Tatum) werkt overdag in de bouw, maar trekt 's avonds voor hordes vrouwen zijn kleren uit. Tijdens zijn dagbaan ontmoet hij de 19-jarige Adam. Wanneer de auto van Adam niet start, brengt Mike hem naar huis. Als ze elkaar de volgende avond toevallig tegenkomen, neemt de stripper Adam mee naar de club. Als één van de strippers ziek blijkt, moet Adam onverwachts op het podium op. Eigenaar Dallas ziet talent en neemt de jongen op in de groep.

Brooke vindt het nieuwe baantje van haar broer maar niets en laat Mike beloven dat hij op hem past. Intussen maakt Adam kennis met het leven vol geld, seks en drugs.

Stiekem verwachtte ik een slappe vrouwenfilm die alleen leuk is voor het oog. Verrassend genoeg bleek er een redelijk goed verhaal in Magic Mike te zitten. De eerste keer in de stripclub zag je alleen maar mooie jonge dames in het publiek en daar irriteerde ik me nogal aan. Toen ik een paar jaar terug zelf een stripshow van de London Knights bezocht (vraag me niet wat ik daar deed), was de zaal vooral gevuld met vrouwen rond de 40. Later zie je in de film gelukkig wel dat er ook wat oudere en ook vrouwen met een maatje meer op de shows afkomen.

De acteurs spelen hun rollen goed en over hun uiterlijk hoor je mij ook niet klagen. Ik was verbaasd Matthew McConaughey te zien als eigenaar Dallas, maar zoals altijd zet hij zijn rol geweldig neer.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de billen van Channing Tatum, Matthew McConaughey, Joe Manganiello en Alex Pettyfer dan is Magic Mike een goede film voor als de man van huis is. Mocht je daarna geen genoeg krijgen van de mooie mannen, volgend jaar zal het vervolg in de bioscopen draaien.


Deel dit:

Geschreven door: Chantal Winckens - www.chantalia.nl

Chantal Winckens

Hoi, mijn naam is Chantal en ik ben van kinds af aan een boekenworm. Later raakte ik ook verslaafd aan films en tegenwoordig vind je me ook in een concertzaal of het theater. Wanneer ik op cultuur gebied iets leuks ontdek, deel ik dit graag op mijn blog www.chantalia.nl of hier met jullie!Lees meer over deze blogger

Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259960

Nieuwe leden

20-01-2021
19-01-2021
19-01-2021
19-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin