Checklist voor een aangename vliegreis

Reizen & Cultuur / 20 oktober 2017
Checklist voor een aangename vliegreis
Een paar uurtjes met een budget maatschappij zijn vaak nog wel uit te houden. Een langere vlucht kan nogal afzien zijn. Af en toe even lopen naar het toilet, bewegen met handen en voeten. Draaien met de schouders, het helpt allemaal een beetje, maar niet om de tijd te doden. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk, dan vliegt de tijd het snelste voorbij.

Comfortabele broek

Je ziet er misschien wat minder sexy uit op het vliegveld, maar met een lekkere rekbare broek doe je jezelf echt een groot plezier. Er zijn erg leuke fashionable joggingbroeken te koop, goede reden om even te shoppen.

Kussentje

Heerlijk om even met je hoofd tegen een kussentje te kunnen zitten. Wie weet kun je nog een paar uurtjes slaap meepakken.

Oordoppen

De huilende baby, de grote snurkende man, kakelende dames al deze varianten kent een lange vlucht. Sluit ze even lekker buiten door je oordoppen in te doen.

Sokken

Onderweg van of naar een zonnige bestemming is het aantrekkelijk op je sandaaltjes het vliegtuig te stappen. Voorkom dat je met ijsklompjes in het vliegtuig zit, stop een paar sokken in je tas.

Muziek en oortjes

Heb alvast wat voorpret voor je reis en maak een leuke playlist. Vergeet je oordopjes niet!

Healthy snacks

Kleffe broodjes, geurige magnetronmaaltijden en te dure snacks een lange vlucht heeft het allemaal. Bevalt het eten je niet of heb je gewoon even zin om wat lekkers te snacken neem een gezond tussendoortje mee voor onderweg.

Tijdschrift en luisterboek

Een tijdschrift bladert lekker, daarnaast is je concentreren op lange stukken tekst met veel geluid en beweging om je heen een hele opgave. Een luisterboek, is dat niet voor bejaarden? Nee! Heerlijk om je even af te zonderen, lekker luisteren met de ogen dicht.

Bril

Heb je lenzen? Dan worden deze waarschijnlijk droog in het vliegtuig. Slapen met lenzen in is ook geen feest als je wakker wordt. Zet je bril op voordat je in het vliegtuig stapt.

Offline game

Alles vermaak uitgespeeld? Tijd voor een lekker dom spelletje op je mobiel. Zorg dat je vooraf een game download wat ook offline beschikbaar is. Mijn tip: threes en word snack.

Goed gezelschap

Een reisje samen is natuurlijk veel leuker dan alleen, de reis gaat stukken sneller. Neem een leuk exemplaar mee en je hebt ook nog iemand om mee te lachen of lekker tegenaan te kruipen.

Vergeet niet te dromen over de eindbestemming, dan gaat de tijd een stuk sneller. Goede reis!


Deel dit:

Geschreven door: Hanneke Kuipers - www.healthbyhanneke.nl

Hanneke Kuipers
Als gewichtsconsulente en online lifestyle coach is mijn missie anderen te inspireren prioriteit te geven aan de ontwikkeling van een gezonde leefstijl. Hoe ontwikkel je een gezonde leefstijl? Luisteren naar je lichaam, balans vinden tussen wat je lichaam lekker vindt en wat je ogen lekker vinden. Op tijd een momentje voor jezelf nemen en helemaal niks doen. Naast blogger voor Vriendinnenonline ben ik ook trotse bezitter van mijn eigen blog Health by Hanneke, ik hoop je daar ook eens te mogen begroeten!

Liefs Hanneke Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

221446

Nieuwe leden

08-07-2020
07-07-2020
07-07-2020
07-07-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin