Snap! Een musthave voor iedere Instagram junkie

Reizen & Cultuur / 12 december 2017
Snap! Een musthave voor iedere Instagram junkie
Dit boek stond op het verlanglijstje voor mijn verjaardag. Voor mijn blog ben ik behoorlijk actief op Instagram. Om een mooie feed te creëren en te behouden scan ik de omgeving continue op een goede fotosetting. Toch heb ik het idee dat ik nog enorm veel kan leren en de kwaliteit van mijn foto’s kan verbeteren. Ik hoop dat dit boek me daarbij gaat helpen!

Waarom fotograferen met je smartphone?

Als je speciaal op pad gaat om foto’s te maken is fotograferen met een camera natuurlijk de manier om tot het mooiste resultaat te komen. Let je in het dagelijks leven een beetje op de details als je op straat loopt dan zijn er ineens veel meer fotomomentjes dan je verwacht. Zonde om deze momenten niet vast te leggen, dan komt je smartphone toch goed van pas. Nog een voordeel, je kunt de foto vanaf je smartphone direct delen op social media. Vaak zie ik het fotomoment wel, alleen is het effect net niet zoals ik het graag had gewild. Toen ik dit boek inclusief goede recensies zag dacht ik “dit boek moet ik hebben”.

Een goede foto

Wat is een goede foto volgens Anki. “Een foto is goed als er iets bij je gebeurt als je er naar kijkt. Als hij emotie oproept, je verwondert. Een echte foto maak je niet met je camera maar met je ogen en je hart.”

Met deze definitie in het achterhoofd moet een goede foto maken met je smartphone zeker mogelijk zijn. De vakantiefoto waar ik enorm trots op ben maakte ik met mijn smartphone, echter is het bij mij vaak nog steeds meer geluk dan wijsheid. Tijd om daar verandering in te brengen.

Tips & tricks

Het boek bevat (hoe raad je het) veel foto’s maar ook duidelijke uitleg over dingen waar ik werkelijk geen idee van had. Wat doet dat ‘HDR’ bovenin je beeld eigenlijk? Hoe stel je een foto op de juiste manier scherp? Hoe maak je gebruik van het raster in je camera? Dit boek heeft het allemaal. Met de druk op het knopje ben je er natuurlijk niet helemaal, ook hieraan heeft de schrijfster gedacht. Het boek bevat tips over nabewerking van foto’s en hoe je goede flatlays kunt maken.

Erg leuk, er staan DIY opdrachtjes in zodat je werkelijk gaat starten met het verbeteren van je fotografie skills. Ik ga aan de slag, dat er maar vele mooie instakiekjes mogen volgen!

Bestel dit boek voor € 16,99 op Bol.com en het ligt morgen bij je op de mat.


Deel dit:

Geschreven door: Hanneke Kuipers - www.healthbyhanneke.nl

Hanneke Kuipers
Als gewichtsconsulente en online lifestyle coach is mijn missie anderen te inspireren prioriteit te geven aan de ontwikkeling van een gezonde leefstijl. Hoe ontwikkel je een gezonde leefstijl? Luisteren naar je lichaam, balans vinden tussen wat je lichaam lekker vindt en wat je ogen lekker vinden. Op tijd een momentje voor jezelf nemen en helemaal niks doen. Naast blogger voor Vriendinnenonline ben ik ook trotse bezitter van mijn eigen blog Health by Hanneke, ik hoop je daar ook eens te mogen begroeten!

Liefs Hanneke Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226728

Nieuwe leden

28-09-2020
27-09-2020
27-09-2020
27-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Hoogsensitief / HSP?
18
Kletspraatje
Herfst
5