Loesje is vlot, grappig maar vooral een feest van herkenning

Reizen & Cultuur / 03 januari 2017
Loesje is vlot, grappig maar vooral een feest van herkenning
A.W. Bruna
“Wat ingewikkeld is moet je uitwikkelen.” “Memo, niet aan de appeltaart komen. Ah er is appeltaart.” Loesje neemt ons nog één keer mee terug naar 2016. Het jaar van het faillisement van de V&D maar ook het jaar van de superfoodgekte.

Loesje posters, in iedere stad is er wel eentje te vinden. In het boekje ‘We zijn allemaal tijdreizigers op zoek naar een toekomst’ worden alle posters van 2016 gebundeld. In pak en beet 190 pagina’s word je met grappige, actuele maar vooral betekenisvolle posters nog een keer meegenomen naar 2016. Loesje vermaakt niet alleen maar zet ook aan tot denken. Met posters als: “Marktwerking, nog even en patiënten moeten met elkaar gaan concurreren” is dit niet een boekje geworden vol met grappen. Loesje laat discussies van meerdere kanten zien en weet dit in spot-on posters te vangen.

Feest van herkenning

Natuurlijk krijgen we ook de Loesje te zien waar we mee zijn opgegroeid. “Succesgevoel, dat je leraar je te-laat-komsmoes in één keer accepteert.” “NS winter-diensregeling, en voor de zekerheid een slaapzak onder je stoel.” Loesje is vlot, grappig maar vooral een feest van herkenning. Loesje legt de vinger precies op de zere plek en spreekt de dingen uit die de meeste mensen denken maar niet durven te zeggen. ‘We zijn allemaal tijdreizigers op zoek naar een toekomst’ is een boek voor de echte Loesje-fans maar zeker ook een mooi naslagwerk van 2016.

Hier te koop: Boek Loesje - € 6,00


Deel dit:

Geschreven door: Sarai van Well - www.boekhopper.nl

Sarai van Well

Hoi, ik ben Saraï, boekenblogger bij Boekhopper. Voor mij gaat er niets boven de geur van een nieuw boek. De eerste letters die op een pagina geprint staan hebben altijd iets magisch, alsof ze mij vertellen dat ik een nieuwe wereld in ga. Ik hou je op de hoogte van het laatste boekennieuws, recenseer boeken en interview internationale en nationale auteurs.Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209022

Nieuwe leden

17-01-2020
17-01-2020
17-01-2020
17-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel