Aangestoken door het reisvirus?

Reizen & Cultuur / 24 oktober 2019
Aangestoken door het reisvirus?
Veel mensen die een verre of lange reis hebben gemaakt zullen het herkennen, het zogenaamde reisvirus. Nee, dat is geen vervelende koorts of griep na een steek van één of andere malariamug. Het is het gevoel dat je hebt als je eenmaal weer terug bent. Want hoe fijn het thuis ook is, in je comfortabele leventje, stiekem wil je wel weer weg. Nog meer reizen!

De mooie bestemmingen van Europa

Je kan er voor kiezen om te sparen voor die volgende fantastische lange reis of ga voor meerdere kortere tripjes. Zo zijn er binnen Europa ook zeker veel droombestemmingen te vinden. Cultuur in Griekenland, lekker eten in Italië of een elandensafari in Noorwegen. Wil je echt alles in 1? Denk dan eens aan Barcelona of Valencia, waar je midden in een oude stad zit en aan de zee mét de Spaanse zon.

En wat dacht je van Kroatië, dit land weten wij vanuit Nederland steeds meer te vinden. En wij niet alleen, de echte rustzoekers mijden daar al de hotspots zodat ze niet in zwermen toeristen belanden. Maak daarom vrienden met de locals, zij kunnen je vaak de mooiste plekjes wijzen.

Nederland is ook mooi!

Maar ook hier in Nederland weet jij vast niet ieder mooi straatje, hofje of eettentje te vinden. Zelfs ons eigen land biedt heel veel moois om te ontdekken. Heb jij alle waddeneilanden wel eens bezocht?

Schaam je niet om weer weg te willen, maar zwelg ook niet in zelfmedelijden als dat er nog even niet in zit. Het leven is mooi, ook in ons grijze kikkerlandje!


Deel dit:

Geschreven door: Charlotte Penders - www.charming-stories.com

Charlotte Penders

Hi! Ik ben Charlotte. Schrijven is me met de paplepel ingegoten, ik schrijf ook zeker nog eens een boek. Vooralsnog houd ik me vooral bezig met journalistiek en het schrijven en redigeren van andermans schrijfsels via mijn bedrijf Charming Stories. Daarnaast werk ik parttime in de horeca en houd ik me bezig met muziek, toneel en andere creatieve uitspattingen. Veel ervaringen om met jullie te delen dus!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

227972

Nieuwe leden

26-10-2020
25-10-2020
25-10-2020
25-10-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum