Zo krijg jij een romantische zomervakantie

Liefde & Gezin / 08 juli 2015
Zo krijg jij een romantische zomervakantie
Shutterstock
Ga je op vakantie met je partner deze zomer? Laat stress en argumenten je welverdiende zomervakantie niet overschaduwen. Hier vind je een aantal tips om van je vakantie een romantisch succes te maken.

We zijn er allemaal geweest, je bent leeg na een jaar hard werken en kijkt uit naar de zomervakantie. Samen op het Toscaanse platteland, zonder afleiding, alleen jullie twee.

Maar dan krijg je argumenten wanneer je bijvoorbeeld het vakantiehuis niet kunt vinden. Hij wil graag gaan slapen, terwijl jij nog even kletsen wilt. Jij wilt gewoon ontspannen bij het zwembad, terwijl hij je aanspoort om te gaan wandelen en de omgeving te verkennen. Plotseling lijkt de relaxte zomervakantie te verdwijnen en beginnen jullie je beide ongemakkelijk te voelen.

Je geniet niet meer van je welverdiende tijd samen. Dus, wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je geniet van een romantische vakantie samen?

Maak van een mug geen olifant

Geen stress geen kans. Het feit dat jullie nu samen zijn betekent dat je in het verleden al eens een fijne tijd samen hebt doorgebracht. Je weet dus donders goed hoe jullie samen kunnen genieten. Het is gewoon een kwestie om terug te gaan naar de dingen die werken voor jullie als koppel.

Schakel de technologie uit

Smartphones, tablets en laptops zijn geweldige hulpmiddelen om de romantiek te bederven. Zet deze tijdens jullie vakantie zo vaak mogelijk uit. Besteed meer tijd aan je partner dan aan social media tijdens de zomer, die leuke kiekjes zien je vrienden na de vakantie wel. Geniet van het moment.

Word opnieuw verliefd

Neem je partner niet voor vanzelfsprekend aan. Zo van..’ach die heb ik toch wel’. Jij verandert en ontwikkelt gedurende de tijd. Je partner ook. Kijk en blijf nieuwsgierig naar elkaar.

Lach meer

Glimlach eens naar je partner als jullie in gesprek zijn. Dit is een krachtige manier om een connectie op te bouwen. En lach weer eens met elkaar, dit verdwijnt vaak al snel door dagelijkse sleur, stress en drukte.

Heb jij nog tips voor een romantische zomervakantie?


Deel dit:

Geschreven door: Berber Fierstra - www.theberbs.nl

Berber Fierstra

Hola, ik ben Berber! Een blogger die het geluk heeft Gran Canaria haar thuis te noemen. Ik schrijf over alles waar ik gelukkig van word. Dat doe ik niet alleen hier op vriendinnenonline, maar ook op mijn eigen blog www.theberbs.nl.Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

221446

Nieuwe leden

08-07-2020
07-07-2020
07-07-2020
07-07-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin