Fenna

Profielfoto

Hoi dames! Mijn naam is Fenna en ik zal twee keer per maand een knutselwerkje laten zien en daar uitleg en foto's bij plaatsen. Zo hebben jullie iets te lezen (met een ontspannen kop thee of koffie erbij!) en raken jullie misschien geïnspireerd door mijn DIY projecten.

Ik ben 27 jaar, getrouwd en we hebben een prachtig dochtertje van 8 maanden. Ze is enorm lief, ondernemend en vrolijk. Ik geniet enorm van ons gezinnetje en het ‘moeder zijn’. We zijn erg dankbaar dat we haar mochten ontvangen en voor haar mogen zorgen. Elk kindje is weer een wonder!

Sinds een jaar ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en werk ik als fotograaf bij Wonder Fotografie. We hebben een kleine fotostudio aan huis, maar ik maak ook graag fotoreportages buiten. Elk seizoen heeft zijn charmes! Je kunt me boeken voor newborn fotoshoots (pasgeboren baby’s), bruiloften, zwangerschapsfotografie, loveshoots en (familie) portretten. De afgelopen tijd heb ik vooral veel pasgeboren baby’s in mijn kleine studio mogen ontvangen. Ze zijn dan nog maar een paar dagen oud en slapen vaak de hele tijd tijdens de fotoshoot. Ik gebruik veel accessoires, zoals manden, houten schalen, mutsjes, haarbandjes, dekens en verschillende achtergronden. De ouders kunnen hun kindje voeden, verschonen en knuffelen tijdens de fotoshoot en verder kunnen ze ontspannen zitten met wat lekkers erbij. Zolang de baby het naar zijn zin heeft, zijn de foto’s mooi en is zo’n fotoshoot erg gezellig!

Een tijd terug begon ik af en toe knutselwerkjes met foto’s en uitleg op een blog te plaatsen. Inmiddels heb ik die blog ingeruild voor mijn website van Wonder Fotografie, maar ik vind het nog steeds wel enorm leuk om knutsel-ideeën te delen. Vandaar dat ik enthousiast was toen ik benaderd werd als gast-knutselblogger! Ik knutsel regelmatig dingen voor in de fotostudio, zoals babymutsjes, haarbandjes, en roze tutu’s voor pasgeboren babytjes, maar ook spulletjes voor in huis of om cadeau te geven.

Doordat ik veel gereisd heb tijdens mijn studie wonen veel vriendinnen ver weg, dus vandaar dat ik het concept achter vriendinnenonline erg goed vind en graag wil bijdragen door middel van mijn knutselblogs.Naast knutselen en fotografie houd ik ook erg van reizen, films kijken, Downton Abbey kijken, winkelen en lezen. De meeste van die dingen doe ik dan het liefste met een warme kop thee in mijn handen!

Hopelijk raak je geïnspireerd door mijn berichten en genieten jullie ook van knutselmomenten met (nieuwe) vriendinnen!

Liefs Fenna

www.wonder-fotografie.nl

Lees meer van blogger