Marleen

Profielfoto

Hoi, ik ben Marleen. Ik ben 40 jaar en woon samen met mijn vriend in het oosten van het land. Mijn hobbys zijn het lezen van boeken en blogs, films en series kijken, shoppen en hardlopen. Mijn interesses liggen bij fashion en beauty, mindfullness, leuke uitjes (variërend van een vakantie tot een cultureel uitje in eigen land) en nog veel meer.

Tijdens mijn MEAO periode heb ik stage gelopen bij een assurantiekantoor in de buurt. Na mijn stage mocht ik hier blijven werken en heb ik een behoorlijke ervaring opgedaan binnen dit vakgebied. Omdat dit bedrijf zo groeide, kreeg ik een vast takenpakket. Er was nauwelijks afwisseling en de uitdaging was ver te zoeken. Ik ging op zoek naar wat anders. Ik ben altijd werkzaam gebleven binnen deze branche. Na een paar werkgevers, kwam ik terecht op het kantoor waar ik alweer, met veel plezier, sinds 2006 werkzaam ben.

Twee jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen. Ik begon als leek en heb mijn grenzen met de training mogen uitbreiden. Verder vind ik het heerlijk om in de buitenlucht te sporten. Ik merk dat ik meer ruimte in mijn hoofd krijg na een drukke dag. Dit geeft mij rust en voldoening.

In mijn kinderjaren vond ik het heerlijk om opstellen te schrijven. Net als vele andere kinderen had ik een levendige fantasie. Deze kon ik kwijt in mijn verhaaltjes. De Nederlandse taal heeft mij altijd gelegen. Het ging me makkelijk af. Na de kindertijd heeft het schrijven op een zeer laag pitje gestaan. Er kwamen nieuwe hobbys die op dat moment mijn aandacht kregen. Toen ik een paar jaar geleden mijn account op Twitter aanmaakte, begon ik bloggers te volgen. Ik werd opnieuw geïnspireerd in letters, woorden en zinnen. Op dat moment pakte ik langzamerhand mijn hobby in het schrijven weer op. Ik doe dit nu alweer een paar jaar met heel veel plezier. Ik haal mijn inspiratie uit van alles. Dit kan een mooie quote zijn, maar ook uit iets dat ik heb meegemaakt. Ook kan me iets te binnen schieten tijdens een wandeling of het hardlopen. Mijn voelsprietenstaan altijd uit. Er is immers teveel moois om niets mee te doen.

Ik voel me vereerd en vind het te gek dat ik artikelen mag schrijven voor Vriendinnenonline. Vergeet ook niet een kijkje te nemen op mijn eigen site www.missmarleen.nl. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk om mijn werk te lezen als dat ik het maak.

www.missmarleen.nl