Wishing you a barking Christmas

Liefde & Gezin / 15 december 2015
Wishing you a barking Christmas
Shutterstock
We bereiden ons langzaam voor op de kerst. De cadeaus worden gekocht, de lijstjes voor de brunch en het diner worden samengesteld. De wijnen worden met zorg gekozen. En uiteraard vergeten we onszelf ook niet. De afspraken bij de kapper en schoonheidsspecialiste staan gepland en misschien steek je jezelf wel helemaal in het nieuw.

Kerst staat in het teken van gezelligheid samen met je familie en/of dierbare vrienden. De trouwe viervoeters zijn vaak ook onderdeel van het gezin. Alhoewel zij vast geen benul hebben dat het kerst is (als het goed is, hebben ze het alle dagen goed bij hun baasjes en vrouwtjes), is het toch leuk om je harige lieveling, behalve je liefde, iets extra’s te geven.

De dierenspeciaalzaken en webshops haken in op de kerst. In hun assortiment zijn de leukste knuffels, ballen en ander speelgoed en snacks. Wat zou je hondenvriend vinden van dit fluffy rendier?

Afbeelding via huisdierplein.nl

Kerst wordt veelal binnen gevierd. We snaaien van het al lekkers dat op tafel staat en we moeten even uitbuiken na het uitgebreide diner. Maar goed dat de hond naar buiten moet. Voor ons een goede (verplichte) reden om de benen te strekken en een frisse neus te halen.
Ook tijdens de kerstdagen moeten ze lekker naar buiten om hun behoefte te doen en even hun energie kwijtraken door middel van een rondje razen in het park.

Om wat calorieën te verbranden, kun je even lekker samen te spelen en kun je gebruik maken van een bal of flosstouw. Plezier voor twee!

Afbeelding via onlinedierenspeciaalzaak.com

En wanneer je lieveling zich tijdens de kerst zich voorbeeldig gedraagt, heeft ie wel een beloning verdiend. Zelfs deze kan geheel in kerstsfeer. Naast dat deze snoepjes er erg leuk uit zien, kun je er vanop aan dat je hond ze geweldig vindt! Ze zijn ook nog eens erg verantwoord.

Afbeelding via Kwispelkoekjes.nl* wanneer jullie op de afbeeldingen klikken ga ja naar de site waar je het speelgoed en/of het lekkers kunt aanschaffen.

De webshops Huisdierplein.nl, Onlinedierenspeciaalzaak.com en Kwispelkoekjes.nl hebben mij toestemming gegeven de afbeeldingen van hun site te gebruikenIk wens jullie, lieve lezeressen van Vriendinnenonline (met of zonder hond of andere dieren), heel fijne en gezellige feestdagen toe! Liefs, MarleenDeel dit:

Geschreven door: Marleen - www.missmarleen.nl

Marleen

Hallo, ik Marleen en ben 40 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in het oosten van het land. Ik werk op de commerciële binnendienst bij een assurantiekantoor in mijn woonplaats. Als kind was ik al dol op schrijven, maar ben er destijds niet mee verder gegaan. Nadat deze hobby geruime tijd op een zeer laag pitje heeft gestaan, ben ik sinds een paar jaar weer volop aan het schrijven. Deze blogs zijn terug te vinden op www.missmarleen.nl.Lees meer over deze blogger

Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

221446

Nieuwe leden

08-07-2020
07-07-2020
07-07-2020
07-07-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin