WhatsApp jij vaak emoji's? Dan heb je meer kans om te trouwen!

Liefde & Gezin / 11 januari 2019
WhatsApp jij vaak emoji's? Dan heb je meer kans om te trouwen!
Shutterstock
Sommige mensen gebruiken te pas en te onpas emoji's tijdens het whatsappen (jep, guilty!) en sommige gebruiken ze nooit. Uit onderzoek bleek dat er een verschil tussen deze mensen aangetoond kan worden en de uitkomst deed onze oren klapperen!

In Amerika heeft een jaarlijks onderzoek van Match.com gekeken naar singles, hun emoji gebruik en hun liefdesleven. De uitkomsten waren nogal opvallend.

Meer dates, seks en vaker trouwen!

Zo blijkt namelijk dan mensen die meer emoji's gebruiken, vaker seks hebben dan degene die dat niet gebruiken. Bovendien hebben emoji-fans over het algemeen vaker een date en hebben zij meer kans om te trouwen. Hoe leuk is dat?! Van degene die geen emoji gebruikt, gaf 30% aan te willen trouwen tegenover 62% van degene die wel vaak emoji's gebruikt. Nogal een verschil. Een goede reden om even je telefoon op te pakken en een gezellig berichtje mét emoticons te gaan sturen!

Wist je dat...

Sommige emoji's op WhatsApp een hele andere betekenis hebben gekregen? Zo wordt de aubergine vaak gebruikt om een penis na te bootsen en de perzik wordt gebruikt voor de vagina of billen van de vrouw. Aan creativiteit geen gebrek!

emoji-perzik-aubergine


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

230460

Nieuwe leden

01-12-2020
30-11-2020
30-11-2020
30-11-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Online contact
25
Overijssel
Nieuw contact
5