5 tips om een vriendin met liefdesverdriet te helpen

Liefde & Gezin / 18 augustus 2017
5 tips om een vriendin met liefdesverdriet te helpen
Shutterstock
Jouw vriendin heeft liefdesverdriet en dus aan jou de taak om haar op te vrolijken! Wij geven je tips hoe je dit kunt doen.

Luisterend oor

Het blijft goed om over liefdesverdriet te praten, hoe pijnlijk het ook is. Door haar het verhaal keer op keer te laten vertellen, zal ze het steeds beter een plekje gaan geven. Dus wees vooral die vriendin met een luisterend oor, er elke dag samen over praten zal je vriendin zeker helpen. Het kost nou eenmaal tijd om het te verwerken.

Dagje weg

Ga samen met haar een dagje weg. Ga lekker genieten van een high wine, naar sauna om helemaal te ontspannen of samen uitgebreid shoppen (in een andere stad) voor een nieuwe frisse look. Een dag in een andere omgeving zal haar goed doen!

Social Media

Adviseer haar niet continue haar ex op social media in de gaten te houden. Het zal haar alleen maar verdriet doen om continu te zien waar hij allemaal mee bezig is en waar hij op reageert. Zo duurt het langer om over hem heen te komen en het proces daar naartoe is alleen maar een kwelling. Dus stimuleer haar om hem niet meer te volgen.

Sporten

Ga lekker samen sporten. Ga lekker een rondje rennen, samen tennissen of neem eens een duik in het zwembad. Misschien staat haar hoofd er helemaal niet naar (en dat begrijpen we), maar als jullie eenmaal geweest zijn, voelt ze zich vast iets energieker. Neem haar dus gewoon mee op sleeptouw. Als ze niet zo'n sporter is dan kan een rondje actief wandelen een goed alternatief zijn.

Opruimen

Ga samen met haar de spullen van haar ex opruimen, zodat ze niet continue met hem geconfronteerd wordt in huis. En maak er gewoon meteen een gezellige dag van met hapjes, drankjes, muziek op en vrouwenpraat!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226722

Nieuwe leden

27-09-2020
27-09-2020
27-09-2020
26-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Hoogsensitief / HSP?
17
Kletspraatje
Herfst
5