Help, je vriend is jarig! Wat geef jij cadeau?

Liefde & Gezin / 16 juni 2019
Help, je vriend is jarig! Wat geef jij cadeau?
Shutterstock
Ik heb vroeger van mijn moeder geleerd: geef iets cadeau wat je zelf ook leuk vindt om te krijgen. Opzich een goed advies, maar wanneer je een mannelijke partner hebt kan dat toch een uitdaging worden. Je zult hem waarschijnlijk niet perse blij maken met huisdecoratie, een high tea of een dagje wellness. Daarom heb ik een drietal opties waar je vriend (en misschien jijzelf ook wel) wél blij van wordt.

1. Opschrijven

Gedurende de aanloop naar zijn komende verjaardag kom je vast dingen tegen die hij aangeeft leuk te vinden. Schaf dit vast aan of schrijf het op, hier zijn de notities op de telefoon ideaal voor. Zo hoeft hij niet een specifiek verlanglijstje af te geven maar heb je toch een goed idee waar je hem blij mee maakt. Hier heb je in principe een jaar de tijd voor, moet lukken toch?

2. Eten

Kom je er dit jaar echt niet uit? Eten doet het altijd goed, liefde gaat door de maag immers. Hoe cliché ook, hij klopt toch regelmatig. Uit eten of een lekkere lunch is een optie. Maar waarom steek je zelf de handen niet uit de mouwen. Ga naar een speciaalzaak voor lekkere kaas of een goeie wijn. Om een goedgevulde borrelplank rond te breien hoef je echt geen keukenprinses te zijn, hij zal je moeite zeker waarderen. En jullie kunnen samen lekker genieten. Wie weet wat de avond nog zal brengen.

3. Voorstelling

Ga naar een voorstelling van muziek waar hij van houdt of van een cabaretier die hij echt komisch vindt. Samen lachen is ook nog eens gezond. Maak er een echte surprise van door hem mee te nemen zonder aankondiging vooraf waar jullie eigenlijk heengaan.

Mocht jij nou een totaal andere smaak hebben dan hij, kun je altijd nog een kaartje voor hem en voor een vriend naar keuze kopen. Uiteindelijk moet het zijn avond worden, niet direct om de jouwe.

Wat geef jij je partner voor zijn verjaardag? Bedenk je elk jaar wat nieuws of heb je een ‘vast recept’?


Deel dit:

Geschreven door: Charlotte Penders - www.charming-stories.com

Charlotte Penders

Hi! Ik ben Charlotte. Schrijven is me met de paplepel ingegoten, ik schrijf ook zeker nog eens een boek. Vooralsnog houd ik me vooral bezig met journalistiek en het schrijven en redigeren van andermans schrijfsels via mijn bedrijf Charming Stories. Daarnaast werk ik parttime in de horeca en houd ik me bezig met muziek, toneel en andere creatieve uitspattingen. Veel ervaringen om met jullie te delen dus!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

227734

Nieuwe leden

21-10-2020
21-10-2020
21-10-2020
19-10-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum