Jette Schroder

Profielfoto

Mijn naam is Jette Schröder en ik ben 26 jaar oud. Samen met mijn vriend Daan woon ik in een gezellig huisje in Culemborg. Na het behalen van mijn propedeuse Media & Informatie Management werkte ik een aantal jaar bij een grote uitgeverij. Daar verzorgde ik de marketing rondom de kinder- en jeugdboeken. Dat was ontzettend leuk om te doen! Maar doordat ik zóveel met boeken bezig was, kreeg ik zelf ook steeds meer schrijfkriebels…

Begin 2012 besloten Daan en ik samen dat ik mijn baan bij de uitgeverij zou opzeggen om zélf te gaan schrijven. Dat was een behoorlijk spannende beslissing. Maar gelukkig gaat het goed met mijn ‘schrijfbedrijfje’. Inmiddels heb ik teksten geschreven voor o.a. het kinderblad Bobo, Sesamstraat Televisie en het meisjesblad INKIE. Ook schrijf ik schoolgidsen, brochures en nieuwsbrieven voor verschillende basisscholen. Van alles wat dus!

Sinds maart 2014 blog ik voor vriendinnenonline.nl. Ik schrijf graag over leuke, lieve en prettige onderwerpen. Hoe maak je het éxtra gezellig in huis? Wat kun je doen om je partner te laten zien dat je hem ontzettend waardeert? Hoe zorg je ervoor dat een drukke, stressvolle periode toch harmonieus verloopt? In mijn blog hoop ik eenvoudige en concrete tips aan te dragen, waar je echt iets mee kunt!

In juli 2014 verschijnt mijn eerste kinderboek bij uitgeverij Ploegsma. Daar ben ik ontzettend trots op. ‘Lieke in de hoofdrol’ is het eerste deel in een serie leesboeken voor meisjes van 8 tot 11 jaar. De serie is lief, grappig en een beetje spannend. Op de bijbehorende website wijzijnvriendinnen.nl staat informatie over het boek, maar ook een dagboek van Lieke, tientallen grappige doe-tips en leuke prijsvragen!


Hartelijke groeten,

Jette Schröder

www.wijzijnvriendinnen.nl

Lees meer van blogger