Verras een vriendin!

Liefde & Gezin / 22 april 2014
Verras een vriendin!
Shutterstock
Wat is het heerlijk om een goede vriendin te hebben. Tijd om haar eens in het zonnetje te zetten met een lief cadeautje, een dagje uit of een onverwacht berichtje.

Wat is het heerlijk om een goede vriendin te hebben. Je raakt er bijna aan gewend dat ze altijd voor je klaarstaat. De hoogste tijd om jouw vriendin (of zus, moeder, buurvrouw of lieve collega) eens in het zonnetje te zetten. En dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn!

Cadeautje per post
Zoek een lief cadeautje uit dat je per post naar haar opstuurt. Een armbandje, een leuk tijdschrift, een mooi opschrijfboekje… Het hoeft echt niet heel duur of bijzonder te zijn. Schrijf er een persoonlijke kaart bij.

Sieraad
Wil je je vriendin echt iets speciaals geven? Zoek dan een uniek sieraad voor haar uit. Vind je het lastig om haar smaak goed in te schatten? Geef haar dan een cadeaubon van de juwelier en zoek samen iets moois uit. Maak er een gezellig uitje van, inclusief thee met gebak in een gezellige tearoom.

Dagje uit
Neem je vriendin eens een dagje mee uit. Ga bijvoorbeeld samen naar de dierentuin, de sauna of een leuke winkelstad. Zorg ervoor dat ze zelf niets hoeft te regelen, zodat ze zich volledig kan ontspannen. Organiseer dus ook zelf het vervoer, de lunch en eventueel ’s avonds een gezellig etentje.

Mandje cadeautjes
Gaat je vriendin door een lastige periode? Heeft ze het erg druk, of maakt ze moeilijke dingen mee? Vul dan voor haar een mandje vol kleine cadeautjes: een zeepje, een pakje bedrukte tissues, een kaarsje, een lief beeldje… Iedere ochtend als ze wakker wordt, kan ze een cadeautje uitpakken. Zo begint de dag in elk geval goed!

Verrassingsbezoek
Ga eens onverwachts bij je vriendin langs met een mooie bos bloemen of een zelfgebakken appeltaart. Schrijf er een kaartje bij met daarop alle redenen waarom je blij bent dat ze jouw vriendin is.


Deel dit:

Geschreven door: Jette Schroder - www.wijzijnvriendinnen.nl

Jette Schroder

Mijn naam is Jette Schröder en ik ben 26 jaar oud. Ik werk als freelance tekstschrijver voor o.a. Sesamstraat en verschillende kinderbladen. In juli 2014 verschijnt mijn eerste kinderboek ‘Lieke in de hoofdrol’ voor meisjes vanaf 7 jaar. Kijk ook eens op wijzijnvriendinnen.nl!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218174

Nieuwe leden

27-05-2020
27-05-2020
27-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin