Ben jij al toe aan samenwonen? Herken de signalen!

Liefde & Gezin / 24 augustus 2017
Ben jij al toe aan samenwonen? Herken de signalen!
pexels.com
De stap richting samenwonen kan soms nogal groots aanvoelen. Wanneer ga je die stap nemen en ben je er echt wel aan toe? Misschien denk jij van niet, maar blijkt toch uit de volgende signalen dat jij er gewoon al helemaal klaar voor bent. Hier komen ze!

Vaak samen

Jullie zien elkaar eigenlijk al bijna 24/7, omdat het gewoon supergezellig samen is. Heel af en toe plan je nog een avondje apart, maar als je dan alleen op de bank zit denk je; waarom doe ik dit als we ook samen kunnen zijn?

Discussies

Als je ergens mee zit dan zeg je dit meteen tegen je partner. Je bent niet bang om de confrontatie aan te gaan, omdat je weet dat jullie er toch altijd wel weer goed uitkomen.

Vrienden

Je kent de vrienden en familie van je partner. Je weet dat je ze allemaal nog meer gaat zien als jullie gaan samenwonen en dat lijkt je alleen maar gezellig.

Zelfde idee

Jullie hebben het zelfde idee over samenwonen. Jullie willen het beide graag, maar willen beide ook je eigen ding kunnen doen. Ook hebben jullie dezelfde smaak qua inrichting en kunnen jullie goed rekening houden met elkaars werktijden. Stiekem hebben jullie de huishoudelijke taken nu al enigszins verdeeld.

Geld

En last but not least; het scheelt geld! Dat is natuurlijk zeker niet de belangrijkste reden om te gaan samenwonen, maar het is wel een voordeel! En dat jullie samen goed om kunnen gaan met geld, hebben jullie al getest de afgelopen tijd.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226550

Nieuwe leden

24-09-2020
24-09-2020
24-09-2020
24-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum