Speeltjes in bed; iets voor jou?

Liefde & Gezin / 23 april 2017
Speeltjes in bed; iets voor jou?
Shutterstock
Waar je vroeger naar een winkel moest, kun je tegenwoordig overal online speeltjes voor in bed kopen. Ze worden dan in de meeste gevallen anoniem bezorgd in je brievenbus. Dit heeft er dan ook aan bijgedragen dat men meer is gaan experimenteren en door films zoals 50 tinten grijs worden we steeds nieuwsgieriger naar verschillende mogelijkheden. Zou het iets voor jou kunnen zijn?

De vibrator

De bekende vibrators zijn nog altijd het populairste en best verkochte toys voor vrouwen. Ze zijn er in alle vormen, maten, kleuren, trilfuncties en in verschillende prijsklassen. Je kunt het zien als een soort penis of staaf die trilt, waarbij sommige geschikt zijn voor de clitoris, anderen voor de g-spot en er zijn waterdichte varianten die je kunt gebruiken onder de douche. Voor ieder wat wils dus. Je kunt er zelf mee experimenteren of samen met je partner, dus ook nog eens multi inzetbaar.

Andere speeltjes voor de vrouw

Naast de vibrator zijn er voor vrouwen ook andere leuke sextoys die je alleen of met zijn tweeën kunt gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld een vibrerend eitje die je in de vagina kunt inbrengen en met de afstandsbediening kunt bedienen tijdens het stimuleren van de clitoris.

Een ander nieuw speeltje en heel populair bij vooral single dames is de Womanizer. Het ziet er uit een soort computermuis met een tuutje daaraan, die je op je clitoris zet. Het apparaatje gaat er licht aan zuigen, wat een hele nieuwe ervaring oplevert, die andere speeltjes niet bieden. Dit speeltje is wel wat prijziger, maar zeker als je geen partner hebt, het proberen waard.

Sextoys voor koppels

Er zijn ook speeltjes op de markt gebracht, die speciaal zijn ontwikkeld voor koppels. Je kunt hier dus samen gebruik van maken. Een voorbeeld hiervan is de Lelo Ida of de We Vibe. Deze fungeren als een vibrator, alleen dan in een soort hoefijzer vorm. Je kunt deze inbrengen bij de vrouw, waarbij het ene gedeelte de g-spot en het andere gedeelte de clitoris stimuleert. Je kunt tegelijkertijd seks hebben (penetratie), waardoor beide partners van deze trilling kunnen profiteren. Deze toys zijn perfect voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen tijdens de penetratie (wat overigens heel gebruikelijk is). Door deze speeltjes wordt de clitoris tegelijkertijd gestimuleerd, waardoor de vrouw ook mogelijk zou kunnen klaarkomen. Dat is dubbel genieten!

Heb jij al ervaring met speeltjes in bed?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (2)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218162

Nieuwe leden

26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin