Cadeautjes gezocht: Speelgoed ideeën voor meisjes!

Liefde & Gezin / 14 april 2017
Ad
Cadeautjes gezocht: Speelgoed ideeën voor meisjes!
snapwiresnaps.tumblr.com
Je hebt een verjaardag van een jouw dochter, nichtje, dochter van vrienden.. kortom, je zoekt een cadeautje voor een meisje. Soms kun je dan zomaar door de bomen het bos niet meer zien en daarom helpen we je graag op weg met deze tips en ideeën.

Creatief en knutselen

Meisjes zijn in de meeste gevallen gek op alles wat met knutselen te maken heeft. Lekker de creatieve handjes uit de mouwen steken samen met vriendinnetjes of met papa/mama. Daar kun je ze vaak erg blij mee maken. Er zijn natuurlijk vele manieren van creatief zijn, zoals een figuur van strijkkralen maken, kleuren, verven, sieraden maken, vogelhuisjes knutselen, je kunt alle kanten op. Wij hebben een aantal leuke creatieve cadeautjes uitgezocht om je te inspireren!

creatief-speelgoed

Knuffels en poppen

Naast het creatief zijn, is lekker knuffelen, verzorgen of het moedertje naspelen is één van de favoriete bezigheden van veel jonge meiden. Een barbie, Baby Born, poppenhuis, knuffel of handpoppen zijn dan leuke opties om cadeau te doen. Ze kunnen hun fantasie lekker de vrije loop laten door het moedertje spelen of lekker met een knuffel moe op de bank kruipen, voor elke gelegenheid is er wel wat te knuffelen.

speelgoed-poppen-knuffels

Buiten speelgoed

Houden de meiden van buitenspelen? Dan is leuk speelgoed voor op het plein, in de tuin of zandbak een goed idee. Zeker met de zomer in aantocht zijn cadeautjes voor buiten leuk om te geven en te ontvangen, want daarmee worden ze gestimuleerd weer wat meer de frisse lucht op te zoeken. Stimuleren om naar buiten te gaan is met deze gadget dan ook niet zo moeilijk! We hebben geprobeerd om voor diverse leeftijden iets leuks te selecteren, zit er iets voor je bij?

buitenspeelgoed-meisjes


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

197720

Nieuwe leden

22-08-2019
22-08-2019
22-08-2019
22-08-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin