6 tips voor een leuker en spannender leven tussen de lakens

Liefde & Gezin / 05 maart 2017
Ad
6 tips voor een leuker en spannender leven tussen de lakens
Shutterstock
Hoe langer je samen bent, hoe gewoner de seks vaak wordt. En als iets ‘gewoon’ wordt, gaat de spanning er ook sneller vanaf. Zo kun je in de bekende sleur belanden en dat is nou net niet wat je wilt. Hoe kun je het spannend houden? Wij geven je tips!

1. Maak plezier ook buiten de lakens

Als je een fijne en leuke relatie hebt, is de stap naar een goede vrijpartij over het algemeen kleiner. Dus het is heel belangrijk dat jullie buiten het intieme gedeelte leuke dingen doen, samen lachen en ook regelmatig knuffelen en kussen. Dit bevordert ook de intieme relatie tussen jullie want zo wordt niet elke aanraking geassocieerd met seksueel contact. Juist de niet-seksuele aanrakingen bevorderen het seksleven.

2. Actief ontspannen

Om je helemaal over te geven aan het moment, is het belangrijk dat je ontspannen bent. Daarom is het een goed idee om voor een vrijpartij samen actief te ontspannen door bijvoorbeeld te sporten of samen een rondje te wandelen, met z’n tweetjes onder de douche te gaan of lekker te badderen. Dit zijn betere opties dan bijvoorbeeld televisie kijken, dat maakt je juist moe en loom.

3. Rustgevende omgeving

Wil je helemaal uitpakken, dan is een goede ambiance eigenlijk wel een must. Zorg voor een opgeruimde slaapkamer, steek gezellig kaarsjes aan, lekker muziekje op de achtergrond en eventueel nog een flesje wijn mee naar bed. Wedden dat dit de stemming ten goede doet komen?!

4. Shinen

Als je eenmaal bloot in bed ligt, dan moet je eventuele onzekerheden parkeren. Waar je in het dagelijks leven heus wel eens twijfelt over rimpeltjes of extra kilo’s, laat je dit nu even voor wat het is. Elke vrouw kampt met deze bevindingen en dit hoort gewoon bij het leven, bij vrouw zijn. Een man vindt je mooi zoals je bent, zeker als je je helemaal overgeeft. Als jij terughoudend bent of laat merken dat je niet tevreden bent over jezelf, zal dat alleen maar meer op de voorgrond treden. Om je mooi en sexy te voelen kun je jezelf een chique nachtjapon of lingerie cadeau doen. Het zorgt net voor dat extra stukje spanning en aantrekkingskracht, zowel voor hem als voor jezelf.

5. Speeltjes voor in bed

Wil jij een stapje verder gaan en wat meer spanning in jullie seksleven brengen? Probeer dan gerust eens te experimenteren met sextoys. Je kunt gewoon klein beginnen met bijvoorbeeld een massagetool, vibrator of stimulerende glijmiddel. Misschien is het een drempel voor je, maar juist door te gaan online shoppen, kun je op je gemak wat rondkijken en wie weet gaat er nog een wereld voor je open!

6. Afwisseling

Hoe langer je samen bent, hoe beter je elkaar leert kennen. Ook in bed. Dit kan een valkuil zijn omdat je precies weet wat de ander gaat doen om je op te winden, waardoor er een sleur kan ontstaan. Zorg daarom voor afwisseling, bijvoorbeeld door het op verschillende tijdstippen te doen, afwisseling in de opbouw te zoeken of diverse standjes uit te proberen. Probeer samen een beetje te experimenteren en uit de comfort zone te stappen. It takes two to tango!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

191792

Nieuwe leden

24-06-2019
24-06-2019
24-06-2019
24-06-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel