Jullie seksleven spannend houden doe je met deze tips

Liefde & Gezin / 10 mei 2018
Jullie seksleven spannend houden doe je met deze tips
Shutterstock
Naarmate je langer bij elkaar bent, wordthet seksleven van koppels over het algemeen minder spannend. Logisch ook, want je leert elkaar steeds beter kennen. Je weet wat je partner lekker vindt en andersom.. en dat is dan ook meestal het meest vertrouwd om te doen. Maar hoe kun je je seksleven weer wat spanning inblazen? Wij geven je tips!

Maak en voel je aantrekkelijk voor de ander

Als je je mooi aankleed en aandacht aan je haar en make-up geeft, dan voel je je vaak gelijk zelfverzekerder. Dat heeft niet alleen een goede uitwerking op jezelf, maar ook op je partner. Dus maak je eens extra mooi voor hem en pak lekker uit. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een sexy lingeriesetje aan te trekken, een mooi jurkje of een (semi) doorschijnend topje.

Ook in bed moet je je niet verstoppen voor de ander, hij vindt je echt wel aantrekkelijk. Dus doe een lampje of kaarsjes aan, zodat de ander ook jouw mooie rondingen kan zien. Het is echt niet nodig om je te verstoppen tussen de lakens, juist een zelfverzekerde houding is een gegarandeerde turn on!

Weg met gewoontes

Gaat een vrijpartij bij jullie altijd min of meer op dezelfde manier? Dus weet jij al na stap 1 wat stap 2, 3 en 4 gaat worden? Dan moeten jullie aan de slag! Gooi al die gewoontes overboord, hierdoor kun je namelijk eenvoudig in de zogenaamde sekssleur belanden. En dat is nou net niet wat je wilt.

Als je niet weet wat er gaat komen of wat de ander voor jou in petto heeft, verhoogt dit de spanning en opwinding. Natuurlijk is het niet alleen aan de ander om het over een andere boeg te gooien, dat kun (en moet eigenlijk) je zelf ook doen. Dus neem eens de eerste stap als hij dat gebruikelijk altijd doet of start eens met een massage. Wat je ook doet, doe het anders dan die keer daarvoor.

Seksspeeltjes toevoegen

Als we het dan toch over vernieuwen hebben, dan kun je eens kijken of het toevoegen van (nieuwe) seksspeeltjes iets voor jullie is. Zeker als je nooit eerder seksspeeltjes gebruikt hebt, is het het proberen waard. Als je niet zo ervaren bent, kun je eens experimenteren met vibrators, dildo's, een blinddoek, massagetool of handboeien. Dat is vaak toch wel zo'n beetje de basis. Het houdt de vrijpartijen spannend, vernieuwend en afwisselend en dat draagt natuurlijk weer bij aan die extra spanning.

Summertime!

En dan hebben we nog een leuke tip voor de warme zomerse dagen! Want doordat je extra veel zweet, zul je eerder opgewonden worden. De glimmende huid vergroot onbewust de aantrekkingskracht en de geur van (vers) zweet zet aan tot seks. Jaja! Ook ben je vaak net iets relaxter als het mooi en warm weer is, dus doe er je voordeel mee. Als je bijvoorbeeld binnenkort op vakantie gaat, is dit de plek om je seksleven weer een swung te geven. Dus houd ook daar die airco lekker uit en ga voor sweaty hot!

Wil je nog meer inspiratie? Kijk dan eens op deze website voor een beter seksleven!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259960

Nieuwe leden

20-01-2021
19-01-2021
19-01-2021
19-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin