Mooi initiatief: Op deze school luncht niemand alleen!

Liefde & Gezin / 07 oktober 2017
Mooi initiatief: Op deze school luncht niemand alleen!
youtube.com
Op bijna elke school zitten tijdens de lunchpauzes wel scholieren alleen te eten, maar door Denis Estimon niet op de Boca Raton Community High School in Florida. Denis Estimon is op zijn zevende geëmigreerd van Haïti naar Amerika en heeft nu een club opgericht om te voorkomen dat er niemand alleen zit te lunchen tijdens de pauzes. De ‘We Dine Together’; ‘Wij Eten Samen!’

Spelletjes & verhalen

Het doel van de club is om tijdens de lunchpauzes op het schoolplein met z’n allen te eten, zodat niemand alleen zit te lunchen. Leerlingen van alle jaren mogen aanschuiven. Vorig jaar herfst kwam de club voor het eerst samen. Sindsdien hebben al meer dan honderd leerlingen zich aangemeld. Elke dinsdag komen de scholieren samen op het schoolplein. Ze eten samen en daarna doen ze spelletjes of vertellen elkaar verhalen. Ze proberen ervoor te zorgen dat de scholieren uit hun comfortzone stappen en wellicht wel bevriend raken met andere scholieren.

Het is de bedoeling dat de Club wordt uitgebreid en dat er ook op andere scholen gebruik van gemaakt gaat worden. Wat een mooi initiatief!

Filmpje: ‘We Dine Together’ Club


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226720

Nieuwe leden

27-09-2020
27-09-2020
27-09-2020
26-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Hoogsensitief / HSP?
17
Kletspraatje
Herfst
5