Vind een nieuwe vriendschap op Nationale Vriendinnendag

Liefde & Gezin / 18 maart 2018
Vind een nieuwe vriendschap op Nationale Vriendinnendag
Shutterstock
Het hebben van goede vriendinnen is het wat het leven leuk maakt, iets dat gevierd wordt op Nationale Vriendinnendag. Maar wat als het aantal goede vriendschappen schaars is? Uit onderzoek blijkt dat 40% van de Nederlandse vrouwen zich sociaal eenzaam voelt. Een tekort aan goede vriendinnen kan hier een rol bij spelen.

Maar waar en wanneer doe je nieuwe vriendschappen op? Het leven is vaak al druk genoeg. Bovendien is een tekort aan vrienden helaas een onderwerp waar nog steeds niet makkelijk over gesproken wordt. Vaak denken veel vrouwen dat ze de enige zijn, terwijl dat absoluut niet zo is.

Gelijkgestemden ontmoeten voor een uitje of goed gesprek

Een tekort aan goede vriendinnen kan verschillende oorzaken hebben. Stel dat je net verhuisd bent en je kent nog niemand in je nieuwe woonplaats, je kampt met gezondheidsproblemen of de kinderen zijn het huis uit en je ervaart een enorme leegte. Dan is het fijn om daarin gelijkgestemden te ontmoeten. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je iemand zoekt om mee te sporten, om uitjes mee te ondernemen of alleen een goede gesprekspartner. Er zijn zoveel redenen om op zoek te zijn naar nieuwe contacten. Wij willen je daarbij helpen!

Vanuit huis en op elk gewenst tijdstip


Op onze website komen gelijkgestemden vrouwen van alle leeftijden en op iedere moment van de dag samen om nieuwe contacten kunnen leggen. Als je je aanmeldt, kun je bij ons nieuwe contacten zoeken via de vriendinnen-zoekmachine of je kunt via het forum (dat alleen voor leden toegankelijk is) eenvoudig met elkaar in gesprek gaan. Zo kun je in groepsverband afspreken, privéberichten uitwisselen met andere leden, maar ook alleen op de site meekletsen.

Gratis!

Vrouwen kunnen zich geheel kosteloos deelnemen. Inmiddels hebben ruim 30.000 dames zich ingeschreven en zijn er meer dan 150.000 vriendschappen op de website gesloten. Kom je ook eens kijken? Je kunt je hier direct inschrijven!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (5)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226728

Nieuwe leden

28-09-2020
27-09-2020
27-09-2020
27-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Hoogsensitief / HSP?
18
Kletspraatje
Herfst
5