5x leuke manier om je verjaardag te vieren

Liefde & Gezin / 28 mei 2018
5x leuke manier om je verjaardag te vieren
Shutterstock
Ieder jaar worden we ouder en hoewel dat soms best confronterend kan zijn, is het ook vooral heel erg leuk! Samen met familie, vrienden en kennissen wil je deze bijzondere dag natuurlijk vieren. In dit artikel geven we je inspiratie hoe je op verschillende manieren je verjaardag kunt vieren!

Tradities

In Nederland is het vrij gebruikelijk dat familie en vrienden samenkomen om jouw bijzondere dag te vieren. Onder het genot van een kopje koffie en een gebakje praat iedereen gezellig bij. Heel gezellig natuurlijk, maar soms is het ook wel leuk om je verjaardag eens op een andere manier te vieren! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, hieronder een aantal opties voor je volgende feestje

5x je verjaardag anders vieren

1. Picknicken: In plaats van al je gasten thuis uit te nodigen, stuur je deze keer een uitnodiging met een gezellige locatie als een park of het strand. Laat iedereen een zelfgemaakt gerecht meenemen of verzorg zelf de hapjes, maak het gezellig met kleedjes, vrolijk servies en je middag is gegarandeerd een succes!

2. Organiseer een diner: Voor ‘speciale’ verjaardagen is het gebruikelijk een diner te organiseren, maar dit kan eigenijk natuurlijk op elke leeftijd! Verbouw je huis tot restaurant en dineer samen met de mensen die je het meest dierbaar zijn om je nieuwe levensjaar te vieren.

3. Citytrip: Als je een hechte vriendengroep hebt, is het natuurlijk altijd feest wanneer jullie bij elkaar zijn. En wanneer iemand zijn verjaardag viert is dit extra feestelijk. Heb je er al eens aan gedacht om met z’n allen op citytrip te gaan? Je verjaardag kan hier een mooie aanleiding voor zijn. Een paar dagen naar het buitenland is ontzettend leuk, maar als je het een beetje too much vindt, is een dagje Amsterdam natuurlijk net zo gezellig!

4. Tuinfeest: Als je in de lente/zomer jarig bent, is het heel leuk om een tuinfeest te organiseren. Kleed de tuin gezellig aan, stel een playlist samen en maak lekkere hapjes of steek de bbq aan. Het enige wat nu nog ontbreekt zijn je familie en vrienden!

5. Borrel: In plaats van de standaard koffie en taart, serveer je deze keer verschillende borrelhapjes met lekkere drankjes. Je zult merken dat de sfeer meteen heel anders is!

Op welke manier vier jij jouw verjaardag het liefst?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259960

Nieuwe leden

20-01-2021
19-01-2021
19-01-2021
19-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin