De leukste cadeaus voor Moederdag op een rij!

Liefde & Gezin / 06 mei 2018
De leukste cadeaus voor Moederdag op een rij!
Shutterstock
Nog even en het is weer zover: Moederdag! Natuurlijk mag je je moeder elke dag verwennen, maar op deze dag is het extra speciaal. Moederdag is dé dag om je moeder eens extra in het zonnetje te zetten. Maar wat geef je aan je moeder als ze alles al heeft? In dit artikel zetten we de leukste cadeaus voor je op rij!

Speciaal voor haar

Je moeder was lange tijd de belangrijkste vrouw in je leven en wellicht misschien nog steeds. Reden genoeg dus om haar eens wat extra aandacht te geven. Op Moederdag kun je haar laten zien hoe speciaal ze voor je is en dan is het extra leuk om haar iets cadeau te doen. Misschien weet je al lang wat je haar wilt geven, maar het is niet altijd makkelijk om wat leuks te verzinnen. Daarom helpen we je graag een handje!

5 cadeautips!

1. Dagje weg: Het is heel goed mogelijk dat jullie beide een druk leven hebben en eigenlijk te weinig samen zijn. Neem je moeder daarom een dagje mee uit (winkelen, wellness, theater) en praat heerlijk bij.

2. Cadeaubon: Een cadeau waarmee je de plank nooit misslaat: een leuke bon. Bepaal zelf de waarde en waar ze hem kan spenderen, gegarandeerd succes!

3. Bloemen: Iedereen wordt blij van bloemen, zo ook jouw moeder! Ga naar de bloemist en laat en prachtig boeket samenstellen. Vergeet niet haar lievelingsbloem is erin te laten verwerken!

4. Uit eten: Neem je moeder als verrassing mee uit eten naar haar favoriete restaurant. Een heerlijke avond voor jullie samen! Wedden dat ze deze quality tijd goed waardeert?!

5. Familieportret: Een typisch cadeau voor Moederdag is een familieportret te laten maken! Een origineel en vrolijk portret siert voortaan haar muur, zo kan ze op ieder moment even naar de hele familie kijken.

Geef jij je moeder iets cadeau? Laat het in een reactie hieronder weten!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226720

Nieuwe leden

27-09-2020
27-09-2020
27-09-2020
26-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Hoogsensitief / HSP?
17
Kletspraatje
Herfst
5