Waarom het hebben van een kleine vriendin zo leuk is!

Liefde & Gezin / 13 mei 2017
Waarom het hebben van een kleine vriendin zo leuk is!
Shutterstock
Eigenlijk hebben we allemaal zo'n kleine vriendin nodig, lees hier waarom!

1. Je wilt voor haar zorgen

Omdat ze zo klein is, wil je de hele tijd voor haar zorgen, want zij heeft écht jouw bescherming nodig... toch? En het is ook gewoon leuk om zo'n schattig vriendinnetje om je heen te hebben, het liefst zou jij haar de hele dag knuffelen of je arm om haar heen slaan.

2. Zij krijgt dingen gedaan

Met dat lieve guitige snoetje krijgt ze alles voor elkaar en daar kun jij mooi van mee profiteren! Even thuis gebracht worden heeft zij zo geregeld en ook korting regelen is haar middle name.

3. Jij op je gympen, zij op hakken

Hoe lekker is het om op gympen te lopen wanneer jullie en dagje weg zijn of gaan stappen. Jij kan dat, maar zij zal toch echt iets van hakken aan moeten om een beetje op jouw hoogte te komen. En als jullie ergens lopen moet zij continu van die kleine snelle stapjes nemen om jou überhaupt bij te kunnen houden, dat ziet er zo grappig uit!

4. Ze is lekker gek

Is het je wel eens opgevallen dat kleine vrouwen vaak een beetje gek zijn?! Met haar valt altijd wat te beleven, gegarandeerd plezier!

6. Ze kan zich door groepen manoeuvreren

Zijn jullie in een drukke omgeving zoals een concert of in een kroeg? Dan weet zij zich feilloos door de groep te manoeuvreren en maakt daarmee het pad voor jou vrij. Handig!

7. Jullie houden elkaar in balans

Het allerbelangrijkste, jullie vullen elkaar perfect aan! Zij krijgt dingen makkelijk gedaan, jij pakt iets voor haar uit het hoge kastje, zij leidt jullie door een drukke crowd en jij beschermt haar weer. Een goed duo en een vriendschap om te koesteren!

Gif: Tumblr


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218156

Nieuwe leden

26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin