Merry Christmas: zo vier je kerst met je vriendinnen!

Liefde & Gezin / 28 november 2017
Merry Christmas: zo vier je kerst met je vriendinnen!
Pexels.com
Kerst wordt op veel verschillende manieren gevierd, maar de meest gangbare vorm van kerstvieren is nog altijd samen met je (schoon)familie dineren. Toch zijn er ook genoeg mensen die kerst graag met hun vrienden vieren. Als je zelf kerst met je vriendinnen wilt vieren, hebben we de volgende ideeën voor je om er een onvergetelijke avond van te maken!

Een avondje stappen

De feestdagen zijn een uitgelezen mogelijkheid om met je vriendinnen de stad onveilig te maken. Vooral met kerst en oud en nieuw zijn er genoeg leuke feestjes te vinden, waar jullie heerlijk samen kunnen dansen. Het feest begint eigenlijk al bij de voorpret: met behulp van deze tips het perfecte jurkje vinden en dan op de avond zelf samen de nodige voorbereidingen treffen. Elkaars haren doen, je make-up zo glitterachtig mogelijk maken. Nog op zoek naar een geschikt feestje? Veel websites bieden een overzicht van feestjes voor kerst of oud en nieuw. Hier vind je bijvoorbeeld een overzicht van oud en nieuw-feesten in Amsterdam.

Spelletjesavond als vanouds

Een andere optie is om met je vriendinnen een spelletjesavond te organiseren. Waan je weer even helemaal in vroegere tijden met bordspellen zoals Mens Erger Je Niet, Monopoly of Risk. Je hoeft hiervoor niet altijd veel geld uit te geven: veel mensen hebben nog genoeg bordspellen liggen die je vast wel mag lenen. Wil je graag iets actievere spelletjes doen, dan kun je Twister spelen of gaan sjoelen. Uitbeeldspelletjes zoals Hints zijn ook altijd een succes. Plezier gegarandeerd!

Chickflick onesie-party

Het kan zo zijn dat jij en je vriendinnen helemaal geen zin hebben in een uitgebreide kerstviering, maar dat jullie liever gewoon op de bank hangen en chickflicks kijken. Als dit het geval is, kun je bijvoorbeeld een pyjamaparty organiseren. Dresscode: onesie! Zeker weten dat je een ontzettend leuke avond hebt als je samen met je vriendinnen languit op de bank ligt. Onmisbare benodigdheden voor een geslaagde avond: Netflix, heel veel chocolade, chips en popcorn en natuurlijk wijn en thee. Als je niet weet welke film jij en je vriendinnen zouden willen kijken, hebben we nog een tip voor je.

Op naar een kerstmarkt

Kerst hoef je natuurlijk niet per se binnen te vieren. Je kan bijvoorbeeld ook een kerstmarkt opzoeken. Vooral Duitsland staat bekend om de vele, gezellige kerstmarkten. Heerlijk met je vriendinnen op pad, glühwein drinken, warme wafels eten, en genieten van alle lichtjes. Op de site van Kerstmarkt Duitsland vind je alle informatie over de verschillende kerstmarkten die er in Duitsland zijn.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226720

Nieuwe leden

27-09-2020
27-09-2020
27-09-2020
26-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Hoogsensitief / HSP?
17
Kletspraatje
Herfst
5