Hoe overleef je Valentijnsdag als je niet romantisch bent?!

Liefde & Gezin / 14 februari 2017
Hoe overleef je Valentijnsdag als je niet romantisch bent?!
Shutterstock
Je bent single of je hebt een relatie, maar je bent totaal niet romantisch. Eigenlijk heb jij gewoon niets met deze commerciële dag. Hoe overleef jij de meest romantische dag van het jaar?

Vriendin

Plan een leuk uitje met een vriendin! Ga lekker shoppen en uit eten of ga een dagje naar de sauna. Zie het als een Valentijnsuitje met je beste maatje! Gegarandeerd een leuke dag. Tipje: Fifty Shades Darker?

Kadootje

Haal je wel een kadootje voor hem of niet? Jullie doen er toch niet aan? Zenuwachtig dat hij toch iets heeft gekocht voor je? Scoor gewoon een kleinigheidje voor hem. Iets wat je ook zou kunnen geven als het geen Valentijnsdag is. Wat vindt hij lekker? Chocola? Koop dan een chocoladereep voor hem. Rond Valentijnsdag hebben ze vast chocoladerepen met een hartje op de verpakking.

Uit eten

Vraag aan je liefje of hij zin heeft om uit eten te gaan op Valentijnsdag. Of je nou tijdens Valentijn of op zaterdagavond uit eten gaat bij dat nieuwe restaurant? Geen verschil toch? En dus geen romantische Valentijnsdruk om romantisch te moeten koken voor hem. Gewoon gezellig een hapje eten in de stad.

Omgeving

Ondanks dat jij niet aan Valentijn doet, zal je omgeving je er zeker aan gaan herinneren. Geef aan bij ze dat je romantisch uit eten of naar de film gaat met je partner en ze zijn tevreden. Dan wordt je de rest van de dag vast met rust gelaten!

Doe jij nog iets op Valentijnsdag?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

191948

Nieuwe leden

26-06-2019
26-06-2019
26-06-2019
26-06-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin