Aparte seksgewoontes: Hoe deden zij HET?

Liefde & Gezin / 18 april 2014
Aparte seksgewoontes: Hoe deden zij HET?
Shutterstock
Dat je op verschillende manieren seks kan hebben dat weten we. Maar deze mensen houden er wel hele rare seksgewoontes op na.
  1. In 2008 werd er alarm geslagen in het park in Hong Kong. Een man bleek vast te zitten met zijn penis in een bank in het park. Ze kregen hem echter niet los en moesten de bank meenemen naar het ziekenhuis. De operatie heeft in totaal vier uur geduurd voordat de man zijn penis bevrijd was.

  2. In 2008 werd ook de achtervolging in gezet op een 46 jarige man omdat men dacht dat hij gewapend was. Na een achtervolging van ruim 20 km, kwam men er achter dat de man op de vlucht sloeg omdat zijn penis onder de pasta zat en er een pot pastasaus in de auto werd gevonden. Hij kreeg 600 doller boete voor aanstootgevend gedrag.

  3. Erika La Tour Eiffel, is gek op voorwerpen en gebouwen. Zo aanbid ze de Berlijnse muur en is ze getrouwd met de Eiffeltoren. Ze heeft haar naam legaal veranderd om de relatie met Eiffeltoren weer te geven.

  4. Een 35 jarige Zweedse man overleed nadat hij zijn penis in een wespennest had gestoken. Hij werd dood gevonden met 146 wespensteken waarvan 54 op zijn genitaliën.

  5. Edwin Charles Tobergta werd vorig jaar juli gearresteerd nadat een kind had gezien dat er een man naakt naar buiten was gelopen om seks te bedrijven met zijn opblaasbare zwembad.

  6. In 2006 werd een man beschuldigd van het hebben van sex met een carcas van een hert, welke hij langs de rand van de weg had gevonden. Hij werd veroordeeld voor het hebben van sex met een dier. Zijn advocaat pleitte, hij heeft geen strafbaar feit gepleegd, aangezien het dier dood was.

  7. Een 43 jarige Britse vrouw, lid van het OS (objectum seksuele gemeenschap) heeft een relatie met haar stereo die ze Jake noemt. Ze vrijt twee keer per dag met hem.

  8. Nadat de buren van de 60 jarige Sioux Falls uit South Dakota geklaagd hadden dat hij met een video camera door hun tuin liep, is hij gearresteerd. Ze vonden bij hem thuis diverse video's waarop hij seks had met verkeersborden.

  9. Wassen saai? Niet voor Becky, ze was te zien in de 2011 in de Amerikaanse tv-show 'In the bedroom with Dr. Laura', ze masturbeert zichzelf met de hoek van haar wasmand en dat doet ze liever dan seks hebben met haar partner.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223230

Nieuwe leden

03-08-2020
03-08-2020
03-08-2020
02-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin