Gezamelijke doelen behalen met deze app!

Liefde & Gezin / 30 december 2016
Gezamelijke doelen behalen met deze app!
Shutterstock
Heb jij goede doelen of voornemens voor het nieuwe jaar? En heeft jouw partner of goede vriendin deze ook? Lees dan even verder hoe deze nieuwe app jullie kan helpen!

Doelen stellen en behalen

Sinds kort is er een nieuwe app op de markt die jou helpt om samen met je partner of goede vriendin doelen te stellen en tegelijkertijd zorgt voor een stok achter de deur. Zit je geregeld te lang op het internet te surfen terwijl je eigenlijk een belangrijke deadline voor de boeg hebt? Dan is dit echt iets voor jou!

Gedeelde stimulans

Het concept werkt eenvoudig: je kunt met deze app instellen welke websites je wilt vermijden en hoeveel tijd je maximaal op je mobiel wilt zijn. Je partner in crime doet dat ook. Wanneer jij je niet aan je vastgestelde doelen houdt, krijgt de ander hier een berichtje van. En andersom ook natuurlijk. Zo kun je elkaar stimuleren en sta je er niet meer alleen voor. Bovendien krijg je zelf ook weer meer controle en bewustzijn over je telefoongebruik. En het helpt natuurlijk om de tijd die je onnodig aan het surfen bent te reduceren. Dat betekent dus meer tijd om die belangrijke deadline af te ronden!

Wat denk jij, is deze nieuwe app iets voor jou?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

197718

Nieuwe leden

22-08-2019
22-08-2019
22-08-2019
22-08-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin