Gebruik jij ze al?

Liefde & Gezin / 14 juli 2014
Gebruik jij ze al?
Shutterstock
Doorgaans is de eerste stap naar een seksspeeltje de moeilijkste. Want, welk seksspeeltje gaat aan jouw verwachtingen voldoen?

Studies hebben aangetoond dat vrouwen die gebruik maken van vibrators een beter seksueel leven hebben. Het kan de passie in je relatie weer doen opbloeien. Dus heb jij er al 1 in huis?

Wij vinden onderstaande 3 exemplaren echt een kunstwerkje. Want welke vrouw komt nu klaar van een lelijk stuk plastic dat er niet uit ziet, niet lekker trilt en bovendien vaak vol gevaarlijke stoffen zit?

Uit eigen ervaring weten we dat de Lelo vibrators erg vrouwvriendelijk en vooral erg lekker zijn en gemaakt zijn van body safe PC ABS/siliconen. Ze zijn wat prijzig, maar voor een goed orgasme heb je wel wat over toch?

Lelo Ora
Hou jij van oraal bevredigd worden? Dan is deze Lelo Ora echt iets voor jou. Balletjes roteren achter de 100% waterdichte siliconen buitenkant. De bewegingen geven je dezelfde golven van extase waarvan tijdens orale seks genoten wordt, je kan kiezen uit 10 gevarieerde stimulatie patronen. Kosten: 119 euro.

Lelo Soraya
Deze vibrator heeft drie standen en 8 verschillende vibraties. De Lelo Soraya is waterproof en dat maakt haar geschikt voor een ontspannende, of misschien juist spannende, escapade in het water. Of je haar nu meeneemt onder de douche, of in bad, Soraya zal je zeker niet teleurstellen. Kosten: 129,95 euro.

Leo Tiani 3
De Leo Tiani 3 wordt gedragen door vrouwen tijdens de seks. De krachtige vibraties zorgen voor een doelgerichte sensatie op de clitoris. De Lelo Tiani 3 is waterproef, oplaadbaar en is uitgerust met de revolutionaire SenseMotion technologie en heeft een draadloze afstandsbediening. De afstandbediening houd je in de hand en hoe harder je schut, hoe harder je vibrator beweegt. He.....houd eens op met schudden ;). Kosten 114,95.

Ps:. ze zijn allemaal fluisterstil.....wel zo fijn als je je ongestoord wilt genieten ;)


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

221690

Nieuwe leden

11-07-2020
11-07-2020
10-07-2020
10-07-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin