Geboortekaartje kiezen; 5 leuke stijlen!

Liefde & Gezin / 26 mei 2017
Geboortekaartje kiezen; 5 leuke stijlen!
Je bent in verwachting van een kleine, gefeliciteerd! Natuurlijk ga jij je verdiepen in leuke geboortekaartjes. Daarvoor willen we je vandaag graag inspireren met deze 5 verschillende stijlen. Welke spreekt jou het meeste aan?

Vintage / Retro geboortekaarten

Hou jij wel van zo'n leuke vintage stijl? Lekker nostalgisch en hoewel ze helemaal van nu zijn, hink je toch nog een beetje terug naar vroeger. Als jij ook dol bent op retro plaatjes en ouderwetse kleurenpaletten, dan zijn deze onderstaande kaarten misschien wel iets voor jou. We vonden ze op de website van hipDesign. Deze plaatjes spraken ons aan, maar ze hebben nog veel meer vintage kaarten in hun collectie zitten.

vintage-retro-geboortekaartjes

Stoere geboortekaartjes

De stoere geboortekaarten uiten zich vaak in grove prints, grote dikke letters, iets donkerder van kleur en eventueel in combinatie met een steigerhouten look. Leuk voor een jongen of stoere meid, zeker als je ook voor een krachtige naam hebt gekozen. De designs hieronder hebben wij gevonden bij Hippe Geboortekaartjes.

stoere-geboortekaartjes

Lieve geboortekaartjes

Als je in verwachting bent van zo'n klein hummeltje, dan zijn lieve geboortekaartjes natuurlijk ook super leuk. Dat matcht perfect met al het schattige wat jouw new born met zich mee brengt. Mooie rustige zachte kleuren met hartjes, zoete diertjes in combinatie met een label of sterretje maken deze kaarten erg leuk.

lieve-geboortekaartjes

Geboortekaartjes trends

Net als in bijvoorbeeld de mode en interieur, zijn ook geboortekaartjes aan trends onderhevig. Strepen, vlaggetjes, leuke patroontjes en wolkjes zijn dé trend van nu! Dus als je voor een moderne kaart wilt gaan, dan kun je eens in deze hoek kijken. Ook is deze lente de langwerpige kaart helemaal hip. Leuk formaat vinden wij, het ziet er nog net iets meer speciaal uit. Vind jij dat ook?

trends-geboortekaartjes

Geboortekaartje zelf maken

Wil je helemaal uitpakken met je geboortekaartje en ben je een beetje creatief ingesteld? Dan kun je het geboortekaartje zelf maken. Bijvoorbeeld door een eigen ontwerp te kiezen of een kaart te maken met een foto van je pasgeboren zoon of dochter. Er bestaan meerdere sites waar je dit kunt (laten) doen, op de site hierbenik.nl word je eenvoudig door de stappen heen geloodst.

geboortekaartje-zelf-maken

We zijn benieuwd, welke stijl spreekt jou het meeste aan?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211704

Nieuwe leden

20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum