Een kindvriendelijke tuin

Liefde & Gezin / 09 september 2016
Ad
Een kindvriendelijke tuin
Shutterstock
Ben jij ook op zoek naar een kindvriendelijke tuin waar veilig spelen voorop staat? Heb jij al eens gedacht aan kunstgras? Dit geeft namelijk niet alleen een echt buitengevoel, ook is het onderhoudsvriendelijk en ideaal voor gezinnen met kinderen. Want na een regenbui is dit gras weer snel droog, waardoor kinderen minder snel uitglijden. Daarnaast heeft het gras een dempende werking. Een ander voordeel is dat er nooit kale of bruine plekken onder speeltoestellen zullen ontstaan, het blijft altijd mooi en groen.

Ook voor zware belastingen

Kunstgras is erg stevig en kan zelfs zware belastingen moeiteloos aan. Rennende kinderen, een groot zwembad in de zomer of dagelijks intensief gebruik: het gras blijft hier altijd mooi onder. Door het gras na gebruik op te borstelen ziet het er weer geheel als nieuw uit. Daarnaast heeft het gras een natuurlijke uitstraling en is daardoor amper te onderscheiden van een echt grasgazon. Onder alle weersomstandigheden ziet het kunstgazon er strak uit. Bovendien is kunstgras ook nog eens veilig in gebruik. Wanneer het gras onverhoopt in aanraking komt met brandbaar materiaal zullen de grassprietjes slechts lichtjes schroeien. Dit is een geruststellend gevoel voor ouders.

Onderhoudsvriendelijk kunstgras

Doordat kunstgras weinig onderhoud vraagt, hoeft het nooit gemaaid te worden. Ook onkruid wieden behoort tot het verleden. Daarnaast hoeft het gras ook niet besproeid en bemest te worden en bespaar je een hoop op de onderhoudskosten. Doordat er nooit kale of bruine plekken ontstaan hoeft het gazon tussendoor ook niet ingezaaid of vervangen te worden. Dit gras voelt lekker zacht aan en prikt niet, waardoor kinderen erg graag op spelen. Het is tegenwoordig overal te krijgen, zelfs op het internet bij een partij zoals bijvoorbeeld kunstgras-grastapijt.nl vind je een ruim aanbod en diverse opties. Creëer nu ook een kindvriendelijke tuin en zorg dat je kinderen onbezorgd kunnen spelen.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218764

Nieuwe leden

04-06-2020
04-06-2020
04-06-2020
04-06-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum