Deze dingen bespreek je alleen met je beste vriendin

Liefde & Gezin / 07 december 2017
Deze dingen bespreek je alleen met je beste vriendin
pexels.com
Met je beste vriendin kun je uren kletsen; aan de telefoon, met een koffie op de bank, onder het sporten of tijdens een dagje uit. Het maakt niet uit wat jullie doen; jullie raken nooit uitgepraat! Er valt altijd wel iets te bespreken met haar, want zij mag en wil namelijk ook alles van je weten en helpt je als je even niet helemaal lekker zit. Deze dingen deel je alleen met je beste vriendin.

Bekenden
Jij en je beste vriendin kunnen uitgebreid kletsen over mensen hebben die jullie allebei kennen. Al gaat het over een vroegere klasgenoot, iemand uit jullie woonplaats, een gemeenschappelijke vriendin of een vage bekende; alle laatste nieuwtjes worden besproken.

Partner
Met je beste vriendin kun je goed praten over je partner en de kwesties waar je soms tegen aanloopt. En wat lucht het soms op! Zij kan zowel luisteren, als de situatie begrijpen en jou van goed advies voorzien.

Kids
En als je kinderen hebt, vraag je ook advies aan haar en zij aan jou. Zo fijn om iemand in dezelfde levensfase te hebben en waarmee je al je twijfels kunt delen. En met een beetje geluk kunnen jullie kids het ook goed met elkaar vinden.

Financiën
Toch wel een heel persoonlijk onderwerp; je financiële situatie. Dit bespreek je liever niet met de buitenwereld, maar deze vriendin is hiervan op de hoogte. Ze steunt je ook als je echt even geen cent te makken hebt.

Familie
Die roddel over je oom en tante deel je natuurlijk met haar. Zij kent jouw familie inmiddels ook dus je hoeft de hele situatie nauwelijks te introduceren. Maar ook kwesties met je broer/zus of schoonouders bespreek je met haar, zij heeft aan een half woord genoeg.

Werk
En tot slot werk. Zij voelt het meteen aan als jij op je werk niet helemaal lekker in je vel zit. Is de werkdruk te hoog, botert het niet tussen jou en je leidinggevende of ben je uitgekeken op je werkzaamheden? Zij voelt dat feilloos aan en zal je hiermee confronteren. Een zeer belangrijke rots in de branding voor jou deze beste vriendin!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226388

Nieuwe leden

21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum