Deze dingen mogen niet veranderen nu je een relatie hebt

Liefde & Gezin / 16 juni 2017
Deze dingen mogen niet veranderen nu je een relatie hebt
Shutterstock
Jij hebt na een tijd weer een leuke relatie en dat je hiervan geniet is duidelijk! Maar welke dingen mogen niet veranderen in je leven, omdat je nu die relatie hebt. Wij zetten ze op een rij!

Vriendinnen

Blijf afspreken met je vriendinnen! We kunnen het niet hard genoeg zeggen hoe ontzettend belangrijk een goede vriendin of vriendinnen zijn. Dingen die je met vriendinnen kunt bespreken en de energie die je van een vrouwendagje krijgt zijn echt zo anders dan je relatie. En ook zo fijn en gezellig. Dus zorg dat je deze vriendschap niet laat versloffen.

Jouw dromen niet vergeten

Blijf altijd achter de dingen staan die je graag wilt in je leven. Het is geven en nemen in een relatie, maar je moet altijd aan kunnen geven wat jij graag wilt. Onthoud goed wat jouw dromen en ideeën waren voordat je in de relatie gestapt bent en probeer ook voor deze dromen te blijven gaan.

Kleding

Hij moet je nemen zoals je bent, toch?! Helemaal waar! En dus is het ook fijn als je niet elke dag na hoeft te denken wat je aan gaat doen, omdat je indruk op hem wilt maken. Natuurlijk wil je er altijd leuk uitzien voor hem, maar ook voor alle andere mensen om je heen toch? Dus draag wat jij mooi vindt en waar jij je prettig in voelt. Dan zul je het meeste stralen!

Familie

En net zoals vriendinnen, is ook je familie ontzettend belangrijk. Dus blijf ook al die familiebezoekjes rustig doen, die je deed toen je vrijgezel was. En natuurlijk kun je hem ook gewoon meenemen!

Jezelf blijven

Blijf jezelf! Je bent het gelukkigst als je jezelf kunt zijn. Je zal altijd een klein beetje veranderen als je een relatie hebt en dat is ook helemaal prima. Je moet vanaf nu eenmaal rekening houden met iemand die veel om je heen is, maar er is geen reden om een totaal ander persoon te worden.

Interesse in anderen

Toon interesse in de mensen om je heen, vraag hoe het met ze gaat en praat niet alleen maar over hoe fantastisch jouw leven nu is, omdat je een relatie hebt. Realiseer je dat mensen het leuk vinden om te horen dat je gelukkig bent, maar ze willen zelf ook gezien en gehoord worden.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218340

Nieuwe leden

30-05-2020
30-05-2020
30-05-2020
30-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin