Persoonlijk cadeautje voor je vriendin/moeder

Liefde & Gezin / 13 maart 2015
Persoonlijk cadeautje voor je vriendin/moeder
Cadeau's verzinnen is altijd al moeilijk geweest. We willen het liefst een heel leuk persoonlijk cadeau geven, maar verzin het maar eens. Vandaag een super leuke tip om een heel leuk en persoonlijk cadeau te geven aan je vriendin of je moeder.

Wat heb je nodig?

  • Een jar (deze is van de Action)
  • Lint in jouw favoriete kleur
  • Kleine briefjes
  • Eventueel knutselspulletjes om je jar te versieren

Kies zelf hoeveel briefjes je gaat gebruiken. Wordt je vriendin 30 jaar, dan is het misschien leuk om 30 briefjes in de jar te doen. Wil je dat ze er elke dag eentje mag pakken voor drie maanden lang? Dan is het leuk om er 90 briefjes in te doen. Op de briefjes schrijf je allemaal herinneringen. "Weet je nog die ene keer dat we uit gingen en jij je schoen verloor". "Weet je nog die keer dat je me compleet verraste met een bos bloemen." Degene aan wie je het geeft zal elke keer weer een briefje kunnen openmaken en wordt herinnert aan jullie leuke momenten.

Als je alle briefjes hebt geschreven, dan rol je ze voorzichtig op en doe je er een mooi lint omheen. Is jouw moeder 50 jaar geworden, dan is het leuk om 50 herinneringen in het potje te doen. Uiteindelijk krijg je net zo'n vol potje met leuke momenten als op de foto. Het is op dit moment al heel erg leuk om cadeau te doen, maar je kunt ook nog je creatieve zelf laten zien en de jar opvrolijken.

Schrijf op de deksel alvast op hoe de briefjes allemaal in elkaar zitten. Zo hoef je niet op elk briefje te zetten: "Weet je nog toen of weet je nog dat". Versier de deksel van de pot met een hartje of een kanten lintje. Je kunt de jar ook nog beschilderen. Als dit geen leuk en persoonlijk cadeau is om te geven!


Deel dit:

Geschreven door: Claudia Warnar - www.vintagirie.com

Claudia Warnar

Hi, ik ben Claudia. Ik ben een student geneeskunde aan de Katholieke Universiteit in Leuven. Ik ben op jonge leeftijd naar België verhuisd om mijn droom achter na te gaan, dokter worden. Naast het menselijk lichaam heb ik nog meer passies. Ik houd van sporten, mijn familie en vrienden, samenwonen met mijn vriend en natuurlijk van schrijven. Ik vind het heel erg leuk om jullie te inspireren en te informeren met mijn artikels. Althans ik hoop dat ik jullie kan inspireren en informeren. Meer artikelen over fashion & haar vind je terug op www.vintagirie.com.

 Lees meer over deze blogger

Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218156

Nieuwe leden

26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin