Bruiloft? Deel de foto's met andere gasten via deze app!

Liefde & Gezin / 01 juni 2014
Bruiloft? Deel de foto's met andere gasten via deze app!
www.wedpics.com
Tegenwoordig maakt niet alleen de fotograaf de foto's op een bruiloft, maar heeft iedereen zijn telefoon in de hand en klikt er lekker op los. Voor het bruidspaar zijn dit vaak de meest leuke foto's, omdat ze zo spontaan zijn. Met deze app kan je de foto's die je hebt gemaakt meteen delen en kan het bruidspaar ze ook snel zien!

Picture this (leuke woordspeling), je bent op een bruiloft en je maakt natuurlijk foto's van het bruidspaar en de mooie momenten op deze dag. Logisch, want het is voor jou ook een feestelijke dag. Maar wat doe je dan met de foto's? Simpel, je zet ze op de WedPics app!

Het werkt heel simpel; één iemand moet het initiatief nemen, vaak is dit de ceremoniemeester. Die gaat dan naar www.wedpics.com en maakt dan gratis en super eenvoudig een "wedding app" aan. Je geeft deze een naam, vaak de namen van het bruidspaar, maakt een "wedding ID" aan (weer de namen van het bruidspaar bijvoorbeeld) en klaar ben je eigenlijk al!

Op de bruiloft zelf zorg je dat er, tijdens het feest bijvoorbeeld, briefjes op de tafels liggen waarop staat dat iedereen zijn of haar foto's op de WedPics app kan zetten zodat het bruidspaar en de andere feestgangers jouw foto's kunnen zien. Zorg wel dat op het briefje de Wedding ID staat, anders kunnen zij er niet in! De app is gratis te downloaden in de App store en voor Android.

Na het downloaden van de app kan je inloggen met je mailadres of je Facebook account. Als je inlogt met je Facebook account worden de foto's niet gepubliceerd op je Facebook pagina en dat is juist heel fijn omdat het zo wel besloten blijft. Het bruidspaar kan dan zelf beslissen welke foto's zij misschien willen delen op social media.

Het bijzondere aan de app is dat je, bijvoorbeeld als avondgast, zo ook de foto's van de huwelijksvoltrekking kan zien. Ook kan je ervoor kiezen de foto's van de vrijgezellenfeesten erop te zetten of misschien wel van het aanzoek.

Een leuke, gratis manier om het bruidspaar heel blij te maken met de foto's van hun speciale dag!


Deel dit:

Geschreven door: Marisca Kenter - www.mariscakenter.nl

Marisca Kenter

Leeft in de plus. Gezin +  eigen webshop + baan van 20 uur + 2 blogs + gastbloggen = druk maar het kan. Voeg daar een social media verslaving aan toe en de week zit vol. Ik blog op Vriendinnenonline over social, apps en gadgets en op mijn persoonlijke blog www.mariscakenter.nl over deze combi. Lees je mee? Leuk! Lees meer over deze blogger

Reacties (6)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

221698

Nieuwe leden

11-07-2020
11-07-2020
10-07-2020
10-07-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin