Noraly King

Profielfoto

Hallo! Ik ben Noraly King, liefhebber van mooie dingen, een hart op detong en een onverbeterlijke lekkerbek. Ik kijk er met veel plezier naar uit om te bloggen over o.a. lifestyle, design, eten en relaties voor vriendinnenonline.nl! Zal ik mezelf even voorstellen?

Even terugspoelen naar 1986. Acht jaar oud, twee bruine staartjes, het kleinste meisje van de klas en nogal bijdehand. Ik was een enorme wildebras die altijd boomhutten, pijl-en-bogen en vlotten aan het bouwen was samen met de oudste van mijn twee broers of met vriendinnetjes. En als ik niet buiten was, dan las ik. Roald Dahl was mijn grootste verslaving (en al zijn boeken pronken vergeeld en wel nog steeds in mijn boekenkast). Tien jaar later en net een rijbewijs (kantje boord gehaald) op zak was ik onderweg naar Texas. Ik zorgde daar als au pair voor een driejarig meisje met de prachtige naam Megan Rose. Daarna volgde een tweede gezin in Colorado met 3 jongens (oef!). Tussendoor reisde ik zoveel ik kon.Terug in Nederland studeerde ik in Maastricht International Business. Wat ik vervolgens aanvulde met nog drie jaar architectuur in Rotterdam.

Inmiddels werk ik alweer een tijdje in de media en leid ik creatieve teams. Eerst was ik manager bij een concept architectuurbureau, waar ik de meest prettig gestoorde collega's had. Bananen werden als je even niet keek ingetaped met duct tape en schoenen verstopt op de zolderbalken. Daarna was ik hoofdredacteur van mijn eigen blad, Drift Magazine: een magazine voorvrouwen, over dertigers dilemma's en keuzestress. Dat was een geweldige tijd! Toen volgde de marketingafdeling van de Erasmus School of Economics, waar we naast de serieuze zaken ook een Bridget Jones scorekaart bijhielden voor alle blunders... En nu voer ik de lezers-marketingafdeling van BIM Media aan (dat is de uitgever van onder andere het tijdschrift de Architect).

Ik woon nu in Den Haag, samen met mijn man Brian en onze twee kinderen Aidan en Aurelia (die we Lelie noemen). Hij is een boefje, zij een prinsesje en ik ben ontzettend dankbaar voor alle twee.

Naast hier op Vriendinnenonline schrijf ik iedere dag op mijn eigen blog. Je vindt er mijn persoonlijke take op lifestyle, design, lekker eten, relaties, het moederschap en alles waar ik on- en offline voor val. De drie liefdes van mijn leven komen er regelmatig in voor. Je bent ook van harte welkom om mee te lezen op mijn eigen blog!

Noraly King

www.moreplease.nl