Als hij jou niet kan laten klaarkomen

Liefde & Gezin / 21 januari 2015
Als hij jou niet kan laten klaarkomen
Shutterstock
Best veel stellen kennen dit probleem: jullie hebben fijne seks, maar het lukt hem maar niet om jou een orgasme te bezorgen. Vaak doe je het dan maar zelf. Frustrerend voor jou én voor je partner. Mannen kunnen er behoorlijk onzeker van worden. Waarom lukt het jou wel maar je partner niet?

Een gewetensvraag: heb je hem wel duidelijk uitgelegd wat je fijn vindt, of heb je hem hooguit ‘hints’ gegeven? Dames: ‘hints’ werken niet bij mannen. Die begrijpen ze gewoonweg niet. Vrouwen denken vaak dat mannen zouden moeten weten hoe het moet. Maar hoe moeten ze het weten als niemand het ze ooit duidelijk vertelt? Mannen zijn niet helderziend! Bovendien werkt hun eigen lijf en hun eigen opwinding compleet anders dan bij een vrouw.

Vrouwelijke opwinding
Om jou tot een orgasme te brengen heeft een man kennis nodig over jouw lijf en jouw opwinding. En de enige die hem die kennis kan geven, ben jij – of eventueel ik, als jullie samen of hij alleen bij mij op seksles komen. Niet elke vrouw durft aan te geven wat haar super opwindt, hoe een man haar echt in extase kan brengen. Als jij die gêne ook voelt: laat het je niet in de weg zitten om je seksleven te verbeteren. Als je het zelf niet aandurft om je partner precies uit te leggen hoe jouw vrouwelijke opwinding werkt, kan een sekscoach zoals ik een man ook prima leren hoe hij een goede minnaar wordt.

Hard-zacht, langzaam-snel?
Vind je het geen probleem om je partner zelf duidelijk te maken wat jou enorm opwindt, let dan wel op hoe en wanneer je die uitleg geeft. Vaak is het niet zo handig om dit ‘in the heat of the moment’ te doen. Ten eerste omdat hij het kan ervaren als kritiek, wat juist in the heat of the moment hard kan aankomen – en dat is natuurlijk niet je bedoeling. Kaart het onderwerp op een ander moment aan en laat hem zien wat je fijn vindt: hard –zacht, langzaam – snel.

Uit je hoofd, in je lijf
De tweede reden om dit onderwerp niet op het ‘moment suprême’ ter sprake te brengen, is ook meteen de belangrijkste reden waarom het veel vrouwen niet lukt om klaar te komen door hun partner: je bent te veel in je hoofd en te weinig in je lijf! Je bent bezig met gedachtes zoals ‘nu zit hij weer naast, hij doet het veel te snel, snapt hij dan niet wat ik wel lekker vind?!’ Dat denken leidt af van het liefdesspel, is fataal voor je opwinding en dus ook voor een orgasme. Opwinding zit bij ons vrouwen voor een heel groot deel tussen de oren. Als jij je gedachtes niet loslaat, kan hij je nooit laten klaarkomen… Kortom, laat los! Denk niet te veel na over wat hij bij je doet, maar ervaar het. Natuurlijk is het belangrijk dat hij weet wat te doen. Dat is stap 1. Minstens zo belangrijk is dat jij leert om te voelen, om je gedachtes los te laten en in het moment te zijn.

Wereld van verschil
Als je deze twee punten aanpakt, dan gaat het zeker lukken dat hij je tot een hoogtepunt kan brengen. Als sekscoach heb ik al veel stellen hiermee verder kunnen helpen. Niet alleen de vrouwen zijn daar blij mee, ook de mannen zijn erg dankbaar. Onderschat niet hoe diep de frustratie zit als ze hun geliefde niet tot een hoogtepunt kunnen brengen! Blijf er dus niet te lang mee tobben als dit probleem speelt tussen jullie, maar pak het aan – zelfstandig, of met wat hulp van een sekscoach zoals ik. Een sessie van een paar uur kan al een wereld van verschil maken. Doen hoor, want elk stel verdient een bevredigend seksleven!


Deel dit:

Geschreven door: Tania Mulder - www.goedeminnaar.nl

Tania Mulder

Tania is een ervaren sekscoach die via workshops, cursussen en privé-coaching mannen en vrouwen helpt elkaar beter te begrijpen tussen de lakens en daardoor nog meer van elkaar te genieten. Ze is regelmatig te gast in tv-programma’s zoals Beter in Bed (RTL) en Spuiten & Slikken (BNN). Meer over Tania op haar site: www.goedeminnaar.nl of www.cursuserotischemassage.nlLees meer over deze blogger

Reacties (5)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

221698

Nieuwe leden

11-07-2020
11-07-2020
10-07-2020
10-07-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin